Vakıftan yurt genelinde hizmet

Vakıftan yurt genelinde hizmet

Vakıftan yurt genelinde hizmet
Gündem 4.06.2010 18:17:00 1626 0

Her canlıya hizmet için kermes heyecanı

51 ayrı yerde açılıyor

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı, ülke genelinde daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla bu yıl 51 il ve ilçe merkezinde kermes (hayır çarşısı) açılışı yapmayı hedefledi. Açılışı yapılmaya başlanılan kermeslere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Hulûsi Efendi Vakfıdan yapılan açıklamada, Her canlıya hizmet” felsefesi ile kurulan vakfın, yurt çapında bu yıl Adana, Amasya, Ankara, Bartın, Bolu, Bursa, Denizli, G.Antep, Hatay, İstanbul, İzmir, K. Maraş, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat ve Zonguldak’da olmak üzere toplam 51 merkezde vakfın hanımlar kolu olan Şefkat Gülleri tarafından kermes açılacağı bildirildi.

Her alanda hizmet veriliyor

Yıl içerisinde vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ve işadamlarının yaptıkları ayni bağışlarla yapılacak kermeslerden elde edilecek gelirler, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere yükseköğrenim, ortaöğrenim ve barınma bursu olarak verileceği, kimsesiz, dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanacağı, fakir çocukların sünnet ettirileceği, sağlık kuruluşlarının tıbbi cihaz, tefrişat vs. konularda destek olunacağı,  yaşlı, yatalak ve maddi imkânı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddi yardımla birlikte sıcak yemek yardımında bulunacağını belirtildi.

Kermesler, bay, bayan, çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, züccaciye, el sanatları, kırtasiye gibi birçok çeşit ve güler yüzlü vakıf gönüllüleri ile hayra vesile olacak gönül dostlarını bekliyor.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=3422982


Anahtar Kelimeler: