Derece giren öğrenciler ödüllendirildi

Malatya´da düzenlenen Kur´an-ı Kerim-i güzel okuma ve hafızlık yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Derece giren öğrenciler ödüllendirildi
Eğitim 17.01.2018 20:48:04 1578 0

Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Malatya´da düzenlenen Kur´an-ı Kerim-i güzel okuma ve hafızlık yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu´nda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Şube Müdürü Hüseyin Arslan, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü Hikmet Altınok, başarılardan dolayı öğrencilerini tebrik ederek il genelindeki 20 imam hatip ortaokulu içinden birinci olduklarını söyledi.

Öğrencilerin kendilerini gururlandırdıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Altınok, başarılarında emeği bulunan Hulusi Efendi Erkek Kur´an Kursu´na, öğretmen ve ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Malatya genelinde imam hatip ortaokulları arasında yapılan Kur´an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında üçüncü olan Abdussamet Karateke´ye, Erkekler arası hafızlık yarışmasında il ikincisi olan Serhat Önat´a, kız öğrenciler arası hafızlık yarışması birincisi Beyza Akdağ´a çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.

Hediye töreninin ardından öğrenciler tarafından, okul yararına düzenlenen kermesin açılışı yapıldı.