Darendespor 5. haftaya galibiyetle girdi

Darendespor, ligin 5. haftasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik birde yenilgi ile ligin 3. sırasında istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Darendespor 5. haftaya galibiyetle girdi
Gündem 26.12.2017 08:04:59 1427 0

Birinci Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B Grubu´nda mücadele eden Darendespor, ligin 5. haftasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik birde yenilgi ile ligin 3. sırasında istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Sahasında dört dörtlük galibiyetlerle rakip takımlara geçit vermeyen Darendespor, deplasmanda oynadığı son maçlarda, mağlup olmayarak ligin ilk yarısında zirveye doğru yükselen istikrarlı grafiği ile göz dolduruyor.

Hafta sonu, Adafı Kartalspor deplasmanında top koşturan Darendespor, büyük bir çekişmeye sahne olan maçta konuk olduğu Adafı Kartalspor´u 3-2 mağlup etti.

Ligde galibiyeti bulunmayan Adafı Kartalspor ile deplasmanda kaydedilen maç, baştan sona heyecan dolu bir çekişmeye sahne olurken ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı. İkinci yarı, takımın tecrübeli oyuncuları yaptıkları ataklarla 68. dakikada rakip fileleri Bilal Atılgan´ın gölü ile havalandırdı. Kalesinde devleşen tecrübeli kale bekçisi Oğuzhan da, meşin yuvarlağa 2. Devre geçit vermeyerek seyircilerden büyük bir alkış aldı.

Maç sonucu gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan takım hocası Hamit Erçetin, oyuncuları kutlayarak, deplasmandan 3 puan ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Maçlarda oyuncuların yüksek performans ve yüreklerini koyarak mücadele ettiğini kaydeden Erçetin, ?Takım kadromuzda yer alan sporcularımızı kutluyorum, gerçekten tüm arkadaşlarımız yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyor. Darendespor yönetimi, kısıtlı imkânlarla elde edilebilecek en güzel başarıyı elde etmiş durumda. Ancak başarımızın artarak devam edebilmesi için hemşerilerimizin desteklemeleri şart.? dedi.

Darendespor, ligde 3. sırada 10 puan ile mücadelesini sürdürüyor.