Darende´nin vefakâr dostu ?Akdoğan?

Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Malatya eski Milletvekili Miraç Akdoğan ile Erhaç Havalimanı´nda bir araya gelerek bir süre görüştü.

Darende´nin vefakâr dostu ?Akdoğan?
Gündem 6.07.2017 08:40:16 3146 0

Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Malatya eski Milletvekili Miraç Akdoğan ile Erhaç Havalimanı´nda bir araya gelerek bir süre görüştü.

1983 yılında Anavatan Partisi´nin kurucuları arasında yer alan ve 3 dönem Malatya Milletvekilliği yapmış Darende´nin vefakâr dostu Miraç Akdoğan ile Malatya Erhaç Havalimanı´nda bir süre görüşen Hamid Hamidettin Efendi, Darende´nin sorunlarına karşı her dönem duyarlı olmuş, vefalı dost Akdoğan´a teşekkür etti.

Akdoğan da, memleketin kalkınmasında her zaman maddi ve manevi öncülük eden Hulusi Efendi Vakfı´nın hizmetlerini takdirle izlediğini aktararak, ?Her canlıya hizmet? anlayışı ile çıkılan yolda muhabbetle görülen işleri insanlarda hayranlık bıraktığını ifade etti.

Daha güzel hizmetlere erişilmesi temennisinde bulunan Milletvekili Akdoğan, yıllık 700 bin ziyaretçi ile ülkemizin en önemli inanç merkezine dönüşen Somuncu Baba Külliyesi´ne hizmetlerinden ötürü Vakıf Başkanı Hamiddettin Efendiye teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Darende vefak dostu Akdoğan