Darendeli muhtarlar, Erdoğan´ın misafiri oldu

Darendeli 7 muhtar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 25. Muhtarlar Buluşma Toplantısı´na davet edilerek bir süre misafir oldu.

Darendeli muhtarlar, Erdoğan´ın misafiri oldu
Gündem 5.05.2016 19:35:32 2036 0

 

 Darendeli 7 muhtar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 25. Muhtarlar Buluşma Toplantısı´na davet edilerek bir süre misafir oldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde gerçekleştirilen 25. Muhtarlar Buluşma Toplantısı´na; Karaoğuz Mahalle Muhtarı Ömer Sağlam, Yavuzlar Mahalle Muhtarı Atacan İşleyen, Yeni Pınar Mahalle Muhtarı İsmet Doğan, Karabayır Mahalle Muhtarı Mustafa Sevinç, Kılıçbağ Mahallesi Muhtarı Burhan Uğurluay, Ozan Mahalle Muhtarı Ş. Hamit Özdemir, Kaldırım Mahallesi Muhtarı Hikmet Kahraman katıldı.

Muhtarlarımız, toplantının ardından mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan´nın danışmanlarına yazdırarak iletme şansı buldu. Karaoğuz Mahalle Muhtarı Ömer Sağlam, toplantıdan sonra geçilen öğlen yemeğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan´nın masasına konuk oldu. Kaldırım Mahallesi Muhtarı Hikmet Kahraman da, Erdoğan ile birebir görüşme fırsatı buldu.

Yemek sonunda il, il hatıra fotoğrafı çektirilen toplantıda, Darendeli muhtarlar Somuncu Baba ve Hulusi Efendi´nin diyarından geldiklerini belirterek, Erdoğan ile bir süre ayakta görüştü. 

Muhtarlar daha sonra Külliyeyi gezerek, Malatya Milletvekilleri ve Sağlık Bakanlığında Müsteşar olan hemşehrimiz Eyüp Gümüş´ü ziyaret etti.

Külliyede gerçekleştirilen toplantıya katılan Yavuzlar Mahalle Muhtarı Atacan İşleyen gazetemiz muhabirine telefonla ziyareti değerlendirerek;

?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Darende´ye selamını iletti. Darende´nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketimize ve insanımıza duyduğu bu sevgi bizleri de gururlandırdı. Devletimizin ve milletimizin büyüklüğüne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde bir kez daha şahit olduk. Bize verilen değer gösterilen ilgiden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve diğer tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz.?  dedi.