Darende´de kıraç mezarlıklar yeşillendiriliyor

Süleyman Eser ve ilçe adliyesinde görev yapan hâkim-savcılar, mezarlıkların yeşillendirilmesi projesine destek olarak fidan dikti.

Darende´de kıraç mezarlıklar yeşillendiriliyor
Gündem 11.04.2017 09:11:39 2441 0

Belediye Başkanı Süleyman Eser ve ilçe adliyesinde görev yapan hâkim-savcılar, mezarlıkların yeşillendirilmesi projesine destek olarak fidan dikti.

İbrahim Paşa Mahallesi mezarlığındaki fidan dikimine katılan Başkan Eser, ilçedeki mezarlıkları yeşillendirmek için yedi yüz çam ve bin akasya fidanını toprakla buluşturacaklarını söyledi.

Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan mezarlıkların bakım, onarım ve ihya faaliyetleri kapsamında kıraçta bulunan tüm mezarlıkların yeşillendirileceği bilgisini veren Eser, ?Adliye personelimiz ile birlikte İbrahim Paşa Mahalle Mezarlığı´na fidan dikimini gerçekleştirdik. İlçemizdeki tüm mezarlıklar, park ve bahçeler müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yeşillendirilecek. İnşallah birkaç yıl sonra boy veren Akasya ve çam fidanlarımız mezarlıklarımıza güzellik katacak. Bizlere eşlik ettiği için hâkim ve savcılarımıza teşekkür ederim.? dedi.

Eser, konuşmasının ardından adliye çalışanları ile birlikte mezarlığa, 60 çam ve 30 akasya fidanı dikti.

İbrahim Paşa Mahallesindeki fidan dikim etkinliğine, Cumhuriyet Savcıları Emine Örs ve Cesur Sunar, Hâkimler, Nimet Balcı, Mehmet Yığrap ve Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu katıldı.