Darende´de 7/24 açık sosyal tesis hizmette

Sosyal Tesis, D 300 karayolunu kullanan sürücüler ve ilçe halkı için 7/24 sıcak çorba ve yemek çeşitleriyle hizmet verecek.

Darende´de 7/24 açık sosyal tesis hizmette
Gündem 6.11.2017 16:36:18 3267 0

Darende Belediye´si tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Belediye´ye ait Sosyal Tesis, D 300 karayolunu kullanan sürücüler ve ilçe halkı için 7/24 sıcak çorba ve yemek çeşitleriyle hizmet verecek.

Belediye Parkı´nda yapılan çeşitli değişikliklerle restoran hizmetine uygun hale getirilen tesis, gün içerisinde sıcak ve soğuk yemek çeşitleriyle hizmet verirken, gece geç saatlerde de sıcak çorba, çay ve tatlı çeşitleri imkanı sağlıyor.

Park ortasına kurulan kış bahçesi, soğuk geçirmeyen şeffaf çardaklar ile 100 kişiye kadar toplu yemek hizmeti de verebiliyor.  D 300 üzerinde bulunması yolcular için büyük bir avantaj oluyor. Özellikle kış aylarında ulaşımın sağlanamadığı zamanlarda ilçemizde bekletilen otomobil ve otobüsler için mola noktası olacak.

Vatandaşlar ve sürücülerden teşekkür

Gün içerisinde restoran olarak hizmet veren sosyal tesisi kullanan vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek, yöresel ev yemeklerini ve çeşitli sıcak yemekleri uygun fiyata bulabildikleri için Belediye´ye teşekkür etti.

Ailesi ile birlikte Muş´tan Ankara´ya seyahat eden Karaduman ailesi de, bir şeyler yiyip içmek için sosyal tesiste mola verdiklerini aktararak şu değerlendirmelerde bulundu, "İlçelerin birçoğunda böyle bir hizmeti bulmak, görmek imkânsız. Güzel bir park yapılmış ve müşteriler için her şey düşünülmüş. Ailem ile burada bir süre mola vererek çorba ve tost yedik. Oldukça lezzetli ve uygun fiyata hizmet aldık, ben yetkililere teşekkür ederim. İdarecilerin insan odaklı hizmetleri her zaman beldesine ve ülkemize kazanım sağlamıştır." dedi.

7/24 hizmet verecek tesis için, şehrin giriş ve çıkışlarına ışıklı büyük uyarıcı tabelalar yerleştirildi.