Darende MYO´da 5´incı dönem mezuniyet töreni

Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu´nda 5´incı dönem mezuniyet töreni düzenlendi.

Darende MYO´da 5´incı dönem mezuniyet töreni
Eğitim 27.05.2017 18:06:46 1811 0

Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu´nda 5´incı dönem mezuniyet töreni düzenlendi.

MYO Konferans Spor Salonu´nda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Apdulmutalip Şahinaslan, fakültenin beşinci mezunlarını geleceğe uğurlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Gelecek dönem Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümüne öğrenci kaydı alacaklarını ön bilgisini veren Şahinaslan, şöyle konuştu: ?Hem verdiği eğitimin kalitesinde iddialı hem de inşaat ve optisyenlik bölümleriyle çevresine tüm hizmetleri sunabilen, güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir fakülte hedefine kısa bir sürede ulaşmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirerek zorlu pek çok sınavın ardından mezun olmaya hak kazandılar. Asıl sınavınız ise şimdi başlıyor. Başarıyı yakalamak ve ülkemize hizmet etmek için hiçbir özveriden kaçınmadan yolunuza devam edeceğinize gönülden inanıyorum.?

Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere plaketlerini veren Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser de, mezunların bugün itibariyle ayrıcalıklı, mesuliyetli bir meslek sahibi olduklarını belirterek, mezunlara başarılarla dolu bir yaşam dileğinde bulundu.

Tören sonunda Darende Meslek Yüksek Okulu eski müdürü olan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Tursun´a hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.

2011-2012 akademik yılında eğitim öğretime geçen Darende Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşletmeciliği, Optisyenlik programı ve İnşaat Teknolojisi öğrencilerinden 120 mezun verdi.

Tören, mezun olan 120 öğrencinin kep atarak hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.