Büyükşehir 22 km sıcak asfalt serimi yaptı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yol yapım çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir 22 km sıcak asfalt serimi yaptı
Gündem 26.07.2016 16:07:02 1636 2

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yol yapım çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçemizde kanalizasyon ve içme suyu alt yapılarının tamamlandığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede ise bakım onarım çalışması Büyükşehir asfalt ekiplerince yapıldı.

Yenice ve Şuğul´da 3,5 kilometre, Yeniköy´de 3,5 kilometre, Zaviye Mahallesinde 2,3 kilometre, Kuruköprü Mahallesinde 750 metre, Güdül mahallesinde 600 metre sıcak asfalt serimi finişer ile yapıldı. 11 kilometre uzunluğundaki Karaoğuz mahalle yolunun da bakım onarım çalışmaları bitti.

Büyükşehir Belediyesi´nin ilçemizde ayrıca Somuncu Baba Cami ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına ise devam ediyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren hemşehrilerimiz, ?Şimdiye kadar böylesine güzel hizmetleri hiç almadık. Yenice Mahallemiz eskiden belde belediyesiydi. O dönemde bile böyle hizmet almadık. Kanalizasyonumuz yapıldı. İçme suyu şebeke hatlarımız yenilendi. Yollarımız tarihimizde görmediğimiz güzel bir şekilde yapıldı. Tozdan, çamurdan çıkılmıyordu. Şimdiki hali gözler önünde, çok güzel oldu. Sokakta yürümenin bile ayrı bir keyfi var. En ufak bir eksiğimizi bildirsek hemen gelip çözüyorlar. Ahmet Çakır başkanımızdan, devletimizden Allah razı olsun. Hiçbir sorunumuz kalmadı? şeklinde konuştular.