Büyük Zafer´in 97. yıl dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde, düzenlenen törenle kutlandı.

Büyük Zafer´in 97. yıl dönümü
Gündem 30.08.2019 21:28:07 1220 0

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde, düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törende Kuluncak Kaymakamı Okan Daştan ve Belediye Başkan vekili Vedat Terzi tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Törende günün anlamına ilişkin konuşmayı yapan Jandarma Asteğmen Ali Kösebüyük zaferin 97. yıl dönümünü kutlamanın onuru ve gururunu yaşadığını söyledi.

Ordu-millet bütünlüğü içerisinde kazanılan bu zaferin Türkiye Cumhuriyeti´nin sarsılmaz temellerini oluşturduğunu belirten Köse, ?Geçmişte memleketi en buhranlı ve müşkül anlarda zulümden, felaketten ve düşman istilalarından koruyan ve kurtaran ordumuz, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin ve temel değerlerinin korunması ve yaşatılması için bugün de aynı azim ve kararlılıkla milletinin emrinde ve görevinin başındadır.? dedi.

Köse, Türk milletine eşsiz bir vatan bırakan şehitleri ve gazileri rahmet ve saygıyla andığını belirtti.

İlçedeki kurum amirleri, askerler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş yöneticilerinin de katıldığı törenden sonra Kaymakam Daştan, makamında tebrikleri kabul etti.

 


Anahtar Kelimeler: Büyük Zafer dönümü