Bin 500 minik öğrenciye kıyafet yardımı

Taha Tekstil ve LCW firmasının ortağı olan Malatyalı işadamı Vahap Küçük tarafından giyim yardımında bulunuldu.

Bin 500 minik öğrenciye kıyafet yardımı
Gündem 1.11.2017 11:03:43 2101 0

Darende´de daha önceden ölçüleri alınan ihtiyaç sahibi öğrencilere, Taha Tekstil ve LCW firmasının ortağı olan Malatyalı işadamı Vahap Küçük tarafından giyim yardımında bulunuldu.

İlçe genelindeki bin 500 öğrenciye ihtiyaçları doğrultusunda beden ölçülerine göre hazırlanan giyim yardımları okullara ulaştırıldı.

Darende Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla okullara ulaştırılan kolilerde öğrencilerin isimlerine göre paketlerin yer aldığı bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordinasyonuyla gerçekleştirilen yardım kampanyasıyla yaklaşan kış öncesinde çocuklar sevindirildi.

İşadamı Küçük´ün daha önceki yıllarda da benzer yardımlarda bulunmuş olduğunu kaydeden Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, ?Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda okullarımızdan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Lc Waikiki Mağazacılık A.Ş. tarafından giyecek yardımı gönderilmiştir. Giysi yardımını gönderen kıymetli hemşehrimiz Vahap Küçük başkanlığında bütün firma çalışanlarına teşekkür ederim. Yıllardır ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren ve eğitime destek veren Vahap Küçük, umarım diğer iş adamlarımıza da örnek olur.? dedi.