Belediye İmkanlarını Seferber Etti

Yaşanılan deprem sonrası yaraların bir an önce sarılması için Darende Belediyesi tüm imkânlarını seferber etti.

Belediye İmkanlarını Seferber Etti
Gündem 12.02.2023 10:44:00 2527 0

Yaşanılan deprem sonrası yaraların bir an önce sarılması için Darende Belediyesi tüm imkânlarını seferber etti. 

Belediyeye ait çok sayıda iş makinesi ve personel, çevre illerde arama kurtarma çalışmalarında ve yardım organizasyonlarında görev alıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı İsa Özkan, tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi.

Depremin ilk gününden itibaren farklı birçok organizasyon yürüttüklerini anlatan Özkan, “Yaralarımızı sarmak için var gücümüzle sahalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye Sosyal Tesisleri, Karcı Mahalle Konağı, Ilıcak Konağı, Dursun Karakaya Parkı (Üçgen Park), Sıtkı Özinal Parkı (Park Kafe), Masal Kır Bahçesi (Dallas) ve Yüksek Okul Öğrenci Yurdunda depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize üç öğün yemek ikramı ve barınma hizmeti vermekteyiz.” dedi.

Büyük şehirlerden ilçemizdeki yazlıklarına gelen hemşehrilermiz için her türlü desteğin sağlandığını anlatan Özkan, “Birçok ilimizde yaşanan ve büyük yıkımlara neden olan, ülkemizi acıya boğan deprem felaketi sonrası ilçemize yazlık evlerine ya da akrabalarına gelen birçok vatandaşımız bulunmaktadır. Depremde mağdur olup ilçemize gelen yerli ve yabancı tüm misafirlerimizin, yaşanan yoğunluğun önüne geçmek ve yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için bulundukları mahallelerin muhtarları aracılığı ile belediyemize ulaşmaları yeterli olacaktır. En kısa sürede tüm ihtiyaçlara cevap verilmektedir.” diye konuştu.

Başkan Özkan, son olarak üzüntüsünü dile getirip geçmiş olsun dileklerini iletti.


Anahtar Kelimeler: Belediye İmkanlarını Seferber