BAYRAMI KARDEŞLİK, SEVGİ VE HUZUR İLE TAÇLANDIRALIM

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAYRAMI KARDEŞLİK, SEVGİ VE HUZUR İLE TAÇLANDIRALIM
2.07.2016 15:58:46 873 0

BAYRAMI KARDEŞLİK, SEVGİ VE HUZUR İLE TAÇLANDIRALIM

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

´´Manevi dünyamızı zenginleştirerek bizleri arındıran mübarek Ramazan Ayı, dayanışma ruhunun, kardeşliğin, fedakârlığın gönül birliği ile yaşandığı müstesna günlerdir. Bu güzelliklerin ardından Ramazan Bayramı´nı karşıladığımız şu günlerde büyük bir sevinç ve mutluluk içerisindeyiz.

Asırlarca karşılıklı hoşgörü ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada, millet olarak Ramazan Ayı´nda yakaladığımız manevi olgunluğu bütün hayatımıza yansıtmak en büyük temennimizdir.

Birbirimize daha büyük bir coşku ile kenetlendiğimiz, kırgınlıkların unutulduğu bayram günlerinde, akrabalarımız kadar kimsesizleri hatırlamak, çocuklarımızı sevindirmek kadar Devletimizin koruması altındaki evlatlarımızı mutlu etmek, aile büyüklerimizi ziyaret etmek ve ülkemize sığınan kardeşlerimizi de bayram coşkusuna dâhil etmek hepimizin görevidir. Bayramı kardeşlik ve sevgi bağlarının yanı sıra birbirimizi selamlayıp hatır sorarak huzur içinde taçlandırmalıyız.

Ülkemizin içinden geçtiği şu hassas günlerde bin yıldır bizleri bu topraklar üstünde güçlü kılan birliğimizin, bayramın manevi ikliminde coşacağına gönülden inanıyorum. Kardeşliğimize ve birliğimize kastetmeye çalışanlara verilecek en güzel cevap, birbirimize daha sıkı sarılarak kucaklaşma olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Darende´de yaşayan vatandaşlarımız, ilçemize gönül veren dostlarız ve tüm hemşerilerimizin, ayrıca ilçemizde görev yapan asker, sivil tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının Ramazan Bayramı´nı en kalbî duygularımla kutlar; beraber nice bayramlara barış, huzur ve sağlık içinde erişmek temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.´´