Başkan Eser´in İstanbul temasları

Dr. Süleyman Eser, bu yıl 64.´sü düzenlenecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali için İstanbul´da ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Eser´in İstanbul temasları
Gündem 30.07.2017 14:07:05 1929 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bu yıl 64.´sü düzenlenecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali için İstanbul´da ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Eser, Darende Dernekleri Federasyonu Başkanı Hulusi Eser´in öncülüğünde DEDEF merkezinde dernek başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıya, MİDİDER Dernek Başkanı Mehmet Ayhan, Yavuzlar Dernek Başkan Yardımcısı Emin Yıldız, Sofular Dernek Başkanı Haki Yıldırım, Ayvalı Dernek Başkanı Ahmet Kayış, Irmaklı Dernek Başkanı Ahmet Gökduman, Ilıca Dernek Başkanı Cuma Öztürk, Yenice Dernek başkanı Salih Ekici, Aşağıulupınar Dernek Yönetimi´nden Adem Kurnaz, Nurkuyusu Dernek Başkanı Yasin Gürbüz, DADEF Yönetim Üyeleri´nden İşadamı Adem Yılmaz (Yılmazlar İthalat), Mehmet Turgun (Açılım AVM), Ercan Çaptuğ (Zafer Hırdavat), Erkan Bozkurt (Bozkurt Otomotiv), İşadamı Recep Umuç, Av. Mehmet Aldemir, Metin Gökduman, Abdurrahman Uğraş, Mim Ofis Hüseyin Kaya, Süleyman Kalay (Beydağı Taşımacılık) ve İşadamı Fatih Çelik katıldı.

Başkan Eser, dernek başkanlarının öneri ve isteklerini dinleyerek, birlik ve beraberliği adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Eser ayrıca dernekleri, bu yıl 64.´sü düzenlenecek olan 26 Temmuzdaki Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali´ne davet etti.

Darende Dernekleri Federasyonu Başkanı Hulusi Eser de, Başkan Eser´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali´ne geniş bir katılım göstereceklerini söyledi.

Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği ziyarette, karşılık görüş alış verişinde bulunulduktan sonra program sona erdi.