Başkan Eser´den Vali Toprak´a hayırlı olsun ziyareti

Eser, Malatya Valisi Mustafa Toprak´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Eser´den Vali Toprak´a hayırlı olsun ziyareti
Gündem 22.06.2016 13:43:33 765 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Malatya Valisi Mustafa Toprak´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Toprak´ın tecrübe ve deneyimlerini Malatya´nın gelişme enerjisine katkı sunacağına inandığını ifade eden Eser; ?Ayağınızın tozuyla Darende´ye yaptığınız ziyaret bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bu ziyaret inanç, doğa, tarih ve kültür diyarı olan Darendemize olan alâkanız göstermekte, turizm başta olmak üzere ilçemizin konularıyla yakından ilgileneceğinize inanıyoruz. Hızlı bir başlangıçla bayrağı devralarak enerjik yapınızla Malatya´nın marka değerine katkı sağlamanızı bekliyoruz? dedi.

Eser´e teşekkür eden Toprak da, Darende´nin Malatya´nın en önemli ilçesi ve şehrin zenginliklerinden biri olduğunu kaydederek, turizm, ekonomi, tarihi yapısı ve manevi atmosferi ile ayrıcalıklar taşıdığını belirtti. Darende´nin ismi ve değerlerinin Türkiye ve dünyaca bilindiğini ifade eden Toprak, Malatya´yla entegre bir şekilde ilçenin her yönden gelişmesini sağlayacaklarını dile getirdi.