Başkan Eser´den mahallelere teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser,vatan nöbetlerine 26 gün boyunca katılarak destek veren mahalleleri ziyaret ederek teşekkür ediyor.

Başkan Eser´den mahallelere teşekkür ziyareti
Gündem 18.08.2016 10:34:39 1329 0

 

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, FETÖ´nün darbe girişimine tepki amacıyla Türkiye genelinde olduğu gibi ilçelerinde de düzenlenen vatan nöbetlerine 26 gün boyunca katılarak destek veren mahalleleri ziyaret ederek teşekkür ediyor.

Eser, ilk olarak Yeşiltaş Mahallesi´ne yaptığı ziyarette gaztemiz muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişimini tepki amacıyla 15 Temmuz gecesinden itibaren ilçemiz mahalelerinde yaşayan hemşehrilerinin demokrasi nöbetine yoğun katılım gösterdiğini söyledi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı üzerine ilçe halkının tek yürek halinde ilk günden son güne kadar Çarşı Meydanı´nda toplanarak destek olduğunu anlatan Eser, "Gideceğim mahallelerde, yapacağımız sohbetlerde FETÖ´nün çirkin yüzünü vatandaşlarımıza hem anlatacağız hem de bu kutsal mücadele için canlarını vermiş kahramanlarımızı hayırla, dua ile yad edeceğiz. 15 Temmuz gecesinden itibaren Yeşiltaşlı vatandaşlarımız büyük heyecanla demokrasi nöbeti katıldı. Vatanına, milletine, bayrağına, namusuna sahip çıktı. Ben bu vatan aşığı mahalle sakinlerine ve muhtarıma teşekkür ederim." dedi.

Eser, ilçenin tüm mahallelerini gezerek vatandaşlara teşekkür edeceğini dile getirerek, ?mahallelerimize yapmış olduğumuz gezi hem bir teşekkür hemde isteklerini dinlemeye yönelik. Akşamları gidiyoruz. Muhtarımızın misafiri olup mahalle sakinleri ile birlikte sohbet ediyoruz. İsteklerini dinliyoruz. Ülkemizin ve beldemizin birliğini ve beraberliğini için çalışıyoruz.? diye konuştu.