Başkan Eser, Tıp Bayramını kutladı

Dr. Süleyman Eser, ?Unutulmamalıdır ki, biz hekimler ve sağlık çalışanları, insan hayatının kıymetini en iyi bilen insanlarız? dedi.

Başkan Eser, Tıp Bayramını kutladı
Sağlık 17.03.2017 10:07:56 955 0

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Darende´de görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ?Unutulmamalıdır ki, biz hekimler ve sağlık çalışanları, insan hayatının kıymetini en iyi bilen insanlarız? dedi.

Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak gece gündüz insanların sağlığı için hizmet sunulduğunu ifade eden Eser, yemekte yaptığı konuşmada, ?doktor bir yönetici olarak insan odaklı bir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz.? dedi.

Eser; ?Güçlü bir geleceğe ancak sağlıklı bir toplumla ulaşılabilir. Devletimiz, sosyal devletin gereği olarak sağlık hizmetlerini, temel bir insan hakkı olarak kabul etmiş ve bu düsturdan hareketle büyük atılımlar gerçekleştirmiş, vatandaşlarımızın bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamıştır? ifadelerini kullandı.

Tüm zorluklara rağmen yılın her günü, günün her saati görev yapan sağlık personelinin, hoşgörülü tutumları ve mesleklerine duydukları bağlılığın takdire şayan olduğunu sözlerine ekleyen Eser, ?Büyük bir fedakârlıkla yürüttükleri çalışmalarıyla ülkemizi sağlık alanında gelişmiş ülkelerle yarışacak konuma ulaştıran başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum? şeklinde konuştu.

Yemeğe Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi ve ilçede görev yapan doktorlar ve eşleri katıldı.