Başkan Eser, Heyiketeği sakinleri ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Süleyman Eser, Heyiketeği Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Eser, Heyiketeği sakinleri ile bir araya geldi
Gündem 17.01.2018 20:46:03 810 0

Belediye Başkanı Süleyman Eser, Heyiketeği Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Heyiketeği Mahalle Muhtarı Hasan Çelik´in de yer aldığı ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Eser, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dinledi.

İlçenin merkezdeki en büyük mahallesi ve toplu konut alanı olduğuna değinen Eser, ?Mahallemiz için çok güzel planlar projeler hazırladık. Doğalgaz çalışmaları başladıktan sonra bizde çalışmalarımıza başlayarak mahallenin tüm yollarını yeniden ele alacağız. Özel bir ışıklandırma yaparak akşamları cazip bir merkez olmasını sağlayacağız. Spor Caddesi ve o güzergâhı modern yürüyüş yolları yapacağız. Yeni bir park yaptık kısa bir süre sonra açılacak. Aile sağlık merkezimiz ihale oldu, hastaneye gitmeye gerek kalmadan hemşehrilerim burada muayene olabilecek.? dedi.

Yeşillendirme ve yeni parklar kazandıracaklarını da ekleyen Eser, ?Bahar ayı ile mahallemizin birçok noktasında çalışmalara başlayacağız. Hemşehrilerim biraz daha sabırlı olsun onlar için mahallemizin yaşam kalitesini yükseltecek projelere kısa bir süre sonra imza atacağız.? diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Hasan Çelik´te, mahallenin sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Eser´e teşekkür ederek, ?Her zaman yanımızda ve ihtiyaçlarımıza çözüm ürettiği için başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizi ilgilendiren sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlerleyen günlerde mahallemiz, başkanımızın müjdeleriyle daha bir güzel olacak. En kısa zamanda hizmetlerin mahallemize kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.

Mahalle sakinleri de, keyifli bir toplantı olduğu için Başkan Süleyman Eser´e teşekkür etti.