Başkan Eser ananeleri unutmadı

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Anneler Günü münasebetiyle ilçede yaşayan yaşlı kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Eser ananeleri unutmadı
Gündem 14.05.2018 14:30:18 1022 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Anneler Günü münasebetiyle ilçede yaşayan yaşlı kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ayvalı Mahallesi´nde 80 yaşın üstündeki anneleri ziyaret eden Başkan Eser, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, annelerin kıymetinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu ifade etti.

Eser, ?Annelerimiz evlat yetiştirirken ne büyük cefalar çekiyor hepimiz biliyor, görüyoruz. Onların yetiştirdiği evlatlar, bu vatanı koruyorlar. Gördüğünüz bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız anaların duası sayesinde başarılı. Ülkemiz ileri gidiyorsa, kimse parçalayamıyorsa, bunların arkasında o mübarek anaların güzel duası yatıyor. Bizler, bunun için annelerimize her zaman minnettarız. Peygamber Efendimiz ?Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır.? diyor. Demek ki anaların kutsiyeti, önemi o kadar büyük. Bizim bu yüzden saygımız annelerimize karşı sonsuz.? dedi.

Eser konuşmasını, ?Anneler, geleceğin mimarları çocuklarını vatana, millete faydalı yetiştirirse, gelecek her zaman parlak olacaktır. Bu vesile ile Anneler Gününü tebrik ediyor ve bizim için bir gün değil her zaman değerli olduklarını da belirtmek istiyorum.? şeklinde tamamladı.

Eser, gün boyu çeşitli mahallelerde ziyaretlerde bulunarak annelere hediyeler verdi.

Uluveren Mahallesi´ndeki 102 yaşındaki Döne Bozdemir de Başkan Eser´e teşekkür ederek, uzun yıllardır ilk defa kendisini ziyarete birinin geldiğini ve hediye verdiğini söyledi.