Başkan Çiftçi korkuttu

Komşu ve kardeş ilçe Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, eşi ve yakınları ile birlikte Malatya Akçadağ mevkiinde trafik kazası geçirdi.

Başkan Çiftçi korkuttu
Gündem 5.01.2016 10:52:21 1492 0

 

Komşu ve kardeş ilçe Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, eşi ve yakınları ile birlikte Malatya Akçadağ mevkiinde trafik kazası geçirerek hafif yaralandı.

 Başkan Çiftçi´nin sosyal medya hesabından duyurduğu haber şu şekilde.

Malatya Akçadağ mevkiinde trafik kazası geçiren Grün Belediye Başkanımız Nami Çiftçi´nin kolu kırıldı. Cumartesi günü, eşi Nurcan Çiftçi´yi Malatya´ya sınava götürmek için Gürün´den hareket eden Başkan Çiftçi, Malatya Akçadağ mevkiinde kar yağışından dolayı, yolun kaygan olması sebebiyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı. Kazada Başkan Çiftçi´nin eşi Nurcan Çiftçi ve amcaoğlu Ünal Çiftçi hafif şekilde yaralanırken, Başkan Çiftçi´nin kolu kırıldı. Malatya Gözde Akademi Hastanesi´nde tedavi altına alınan Belediye Başkanımız Nami Çiftçi´nin, sağ dirseğinde kırık oluştuğu bildirildi. Durumuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Çiftçi:?Allah´a şükür korkulacak bir durum yok.?dedi. En kısa sürede Gürün´e gelmenin ve hemşerilerine kavuşmanın özlemi içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi:?Bizi bu günde yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, hastaneye gelerek bizlere destek olan, il içinden ve il dışından telefonla arayan, mesaj göndererek ?Geçmiş Olsun´ dileklerinde bulunan tüm dostlarımıza ve dualarını eksik etmeyen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.?diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Ali Türk ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Malatya´da tedavi gördüğü hastanede Başkan Çiftçi´yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bizde Darendehaber ailesi olarak Başkan Çiftçi´ye ve aile yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 


Anahtar Kelimeler: Başkan Çiftçi korkuttu