Balık peynir bahane kaçakcılık şahane

Şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, balık kasalarının ve peynir kovalarının içerisine gizlenmiş halde 2 bin 250 adet kaçak sigara bulundu.

Balık peynir bahane kaçakcılık şahane
Gündem 24.12.2015 13:24:32 1819 0

 

Darende ilçe Emniyet Müdürlüğü´nün uygulama noktasında, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, balık kasalarının ve peynir kovalarının içerisine gizlenmiş halde 2 bin 250 adet kaçak sigara bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin, Malatya-Kayseri Karayolu üzerindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde oluşturdukları uygulama noktasında, sabah saatlerinde içerisinde 2 kişinin bulunduğu hafif ticari aracı durdurdu. Şahısların şüpheli tavırları üzerine araç içerisinde yapılan aramada, balık kasaları ile peynir kovalarının içerisine gizlenmiş halde gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Araçta bulunan kasalarının ve kovaların boşaltılmasının ardından çöp poşetleri içerisine gizlenmiş halde 2 bin 250 adet kaçak sigara ortaya çıktı. Ekipler gümrük kaçağı sigaralara el koyarak, araçta bulunan E.K.(30) ve Ö.Ö.(33) gözaltına aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal emniyetini koruma adına suç ve suçlularla mücadelenin artarak devam edeceği bildirildi.