Ak Parti Darende´de İstişare Toplantısı yaptı

Ak Parti Darende İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

Ak Parti Darende´de İstişare Toplantısı yaptı
Gündem 3.11.2016 22:14:51 1355 0

Ak Parti Darende İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Ak Parti Darende Koordinatörü Şevket Güneş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Kadın Kolları başkanı Neşe Boyraz, Gençlik kolları başkanı Mehmet Yiğit ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

?İkinci bayramı kutladık?

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ?Cumhuriyet bayramını kutladık bizim için çok önemli idi. Neden önemli idi, biz esas ikinci cumhuriyeti kutladık. İkinci bayramı kutladık. Bildiğiniz gibi 15 Temmuz bizim yıl dönümümüz oldu. Rabbimize hamd olsun, sayın cumhurbaşkanımızın feraseti sayesinde her şey farklı oldu. İnşallah çok daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Çok dua edeceğiz, her şeyin üstesinden geleceğiz? dedi.

?İnanılmaz derecede gözlerim doldu?

Ak Parti İl Başkan yardımcısı Nadir Çalık ise, ?Öncelikle İl başkanımız Hakan Kahtalı´nın size selamını getirdim. İlçe danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. İlçe çalışma meclis toplantısının diğer bir ismi istişare toplantısı sizlerin de katılmanızı istiyoruz. Toplantıya önemli olan bazı maddeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. 5 Kasım Cumartesi günü saat 10´da Belediye Konferans Salonunda genişletilmiş il danışma meclis toplantısı yapacağız. Her toplantımız önemli ama bu daha önem arz ediyor. Ben dün akşam 29 Ekim resepsiyonunu seyrederken inanılmaz derecede gözlerim doldu. Dikkat edeniniz varsa yani Kuran-ı Kerim tilaveti resepsiyonda okunması inanılmaz bir şey. 15 Temmuz´u unutmama adına dikkat ederseniz televizyon kanallarında programlar oluyor. Bizler de ilçemizde aktiviteler yapabiliriz. İlden ve teşkilattan destek olunur. Videolar ve resim sergilerini ilçenizde yaparsınız? dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek de toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek,? Bu toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim. Sizlerin ve tüm İslam âleminin huzurlu ve barış içerisinde yaşamasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Yolumuz açık olsun? dedi.

Eser daha sonra katılan misafirleri Belediye Parkında ağırladı.