67 muhtar için tören düzenlendi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan 67 muhtar için tören düzenlendi.

67 muhtar için tören düzenlendi
Muhtarlar 20.10.2019 08:16:36 3130 0

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan 67 muhtar için tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törende Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ve beraberindeki muhtarlar, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan başkan yardımcısı Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 19 Ekim´i Muhtarlar Günü olarak belirlemesinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Milli iradenin birer temsilcisi olduklarını dile getiren Çelik, ?Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtar kardeşlerimizin son derece önemli bir makamda bulunmaktadır. Vatandaş ile devlet arasında köprü olduğumuzun bilince olarak bir anlamda mahalle sakinleriyle devlet arasında aracı rol üstlenmekteyiz. Öte yandan çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğimize inanarak 24 saat mahallemize ve devletimize hizmet ettiğimiz için onur duyuyoruz.? dedi.

Törene Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: muhtar için tören düzenlendi