250 gram ekmek 75 kuruş oldu

İlçemizde 250 gram ekmek 75 kuruştan satılacak.

250 gram ekmek 75 kuruş oldu
Gündem 12.06.2018 09:18:16 823 0

İlçemizde 250 gram ekmek 75 kuruştan satılacak.

Darende Belediyesi bünyesinde hizmet veren ekmek fabrikasında üretilen 250 gram ekmeğin fiyatı 1 liradan 75 kuruşa düşürülerek satışına başlandı.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, gazetecilere açıklamalarda bulunarak, kısa süre önce başlattıkları "Halka kaliteli ve ucuz ekmek" hizmetinden vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını söyledi.

İl genelinde 200 gram ekmeğin 1 liradan satıldığına dikkat çeken Başkan Eser, ?Kendi bünyemizde hizmet veren tesisimizde tam otomatik makinalar ile ürettiğimiz 7 farklı 250 gramlık ekmekleri 75 kuruştan satıyoruz. Hem gramajı yüksek hem de düşük fiyatta vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bölgemizde bizden daha uygun fiyata ekmek veren bir fırın göremez, bulmazsınız. Bizim amacımız halkımıza en güzel hizmeti verebilmek. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde ilçemizin sorunlarını en aza indirmeye ve karşılamaya çalışıyoruz.? dedi.

Talep olduğunda günlük 10 bin ekmek üretebilecek imkanlara sahip olduklarına değinen Eser, ?Vatandaşımızın her geçen gün ilgisi ve talebi artıyor. Bayram ve yazlıkçı hemşehrilerimizin tatil için gelmesiyle birlikte ilçe nüfusumuz iki katına çıkacak. Talebi karşılayacak kadar ustalarımız ekmek çıkaracak. Uygun fiyata halkımıza ekmek vermekten bizde büyük bir memnuniyet içerisindeyiz, kıymetli hemşehrilerime bu hizmet hayırlı olsun.? diye konuştu.

Başkan Eser, son olarak, vatandaşların gece 22:00 a kadar belediyeye ait büfelerden ekmek alabileceğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: gram ekmek kuruş oldu