Belediyeye destek olacaklar

Belediyeye destek olacaklar

Belediyeye destek olacaklar
6.05.2010 09:23:00 2370 0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümeni hemşehrimiz Halis Dalkılıç, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı Ergün Turan ve İmar Komisyon Başkanı Sefer Kocabay’la Darende’yi ziyaret etti. Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın konuğu olan İstanbul’un AK Partili kurmayları, ilçemizin tarihi ve turistik mekânlarını gezdi. İşadamı hemşehrimiz Hikmet Taşçı’nın da eşlik ettiği gezide AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyeleri heyetle yakından ilgilendi.

İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı Ergün Turan Darende’nin büyüleyici bir güzelliğe sahip olduğunu geziden oldukça etkilendiklerini kaydetti. İmar Komisyon Başkanı Sefer Kocabay ise turizm alanında atak gösteren ilçede güzel çalışmalar yapıldığını görmenin insanı mutlu ettiğini, beklediklerinin çok üstünde birbirinden harika manzaralarla karşılaştıklarını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Encümeni hemşehrimiz Halis Dalkılıç da beraber siyaset yaptığı arkadaşlarını doğduğu ilçeye getirerek güzelliklerden istifade etmelerinin hazzını birlikte yaşadıklarını bildirdi.

Belediye Başkanı İsa Özkan’dan çalışmalar hakkında da bilgi alan heyet, kamuya hizmet eden kurumların birbirlerine yardımcı olması gerektiğini vurguladı. Heyet ayrıca Darende Belediyesi’nin araç parkını güçlendirmek için bir dizi çalışma yaparak, insanı etkileyen güzelliklerin yer aldığı ilçeye katkı sağlayacaklarını da kaydetti.


Anahtar Kelimeler: