Araç parkı genişliyor

Araç parkı genişliyor

Araç parkı genişliyor
Gündem 6.05.2010 09:14:00 1789 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, hizmetleri daha verimli ve etkin yapmak için araç parkına yenilerini eklemeye devam ettiklerini bildirdi. Darende Belediyesi’ne Kayaoğlu firması tarafından Komatsu marka greyder hediye edildiğini kaydeden Başkan Özkan, alt yapı hizmetlerinde faydalanacakları yeni aracın, ilçedeki çalışmalara büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Belediyeye hibe yoluyla hediye edilen makam aracı ve greyder için kurban kestiren Başkan Özkan hizmet kervanına katılan araçların eksiklerin giderilmesinde önemli bir adım olduğunu söyledi. Belediye bütçesinden her hangi bir harcama yapmadan araç parkına yenilerini eklediklerini ifade eden İsa Özkan, greyderi Darende’de uzun süredir Gökpınar Sulama ve Enerji Projesinin kanal inşaatını yürüten Kayaoğlu firması, makam aracının da ilçede Hidro Elektrik Santrali inşaatları bulunan İma İnşaat Mühendislik firması tarafından hediye edildiğini belirterek her iki şirkete de teşekkür etti. Başkan Özkan, firma yetkililerinin Darende’deki yerel hizmetlerin daha güzel olması açısından gösterdikleri yakınlığın takdir edici boyutta olduğuna dikkat çekti.

Başkan Özkan ayrıca, önümüzdeki günlerde yine belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapmadan, et taşıma aracı, cenaze taşıma aracı ve bir itfaiye aracını Darende’de hizmet kervanına ekleyeceklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: