Balaban Sürücü Kursunu ziyaret

Balaban Sürücü Kursunu ziyaret

Balaban Sürücü Kursunu ziyaret
Hemşehriler 6.05.2010 08:59:00 3644 0

Balabanlı merhum Hüseyin Gülseren’in çocukları İsmet ve Erol Gülseren Beylikdüzü’nde ‘Balaban Sürücü Kursu’ adıyla doğdukları yerin adını hem yaşatıyor hem tanıtıyor.

Balaban Sürücü Kursu’nu Avukat hemşehrimiz Melih Gülseren’le birlikte ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi edindik. Firmanın sektörel hizmetinin yanı sıra bir özelliği de İstanbul’da Balaban’ı tanıyor olması.

Uzun yıllardır sektörde hizmet veren Erol Gülseren ve İsmet Gülseren kardeşlerin sürücü kursunda minik bir de çiftlikleri var. İçerisinde çeşitli hayvanların yer aldığı çiftlikle bir nebze doğal yaşam ve memleket havasını teneffüs ettiklerini bildiren Erol Gülseren işyerinin devasa levhasına da Somuncu Baba, Günpınar ve Balaban manzaraları yerleştirerek ilçemizin tanıtımını da yaptıklarını ifade etti. Dünyaca ünlü Abdurrahman Erzincani Camisi ve beldedeki kerpiç yapı örneklerinden fotoğrafların yer aldığı levhalarla Darende’nin kültürel tanıtımına katkı sağlayan Gülseren gazetemiz aracılığıyla Balabanlılar başta olmak üzere herkese selam ve saygılarını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: