Cuma Satılmış´ı ziyaret ettik

Cuma Satılmış`ı ziyaret ettik

Cuma Satılmış´ı ziyaret ettik
Hemşehriler 6.05.2010 08:52:00 3202 0

Darende’nin Ayvalı Beldesi’nden Cuma Satılmış, Adapazarı’nın en büyük çorap ve çamaşır mağazalarıyla ticari başarısını sürdürerek kentte hizmet vermeye devam ediyor.

Ayvalı’nın Şeref Mahallesinden M. Ali Satılmış’ın oğlu olan ve 1979 yılında dünyaya gelen Cuma Satılmış ağabeyi Necmettin’le birlikte 1985 yılında geldiği Adapazarı’nın en büyük çorap ve iç giyim mağazasını açtı. Kente ilk geldiklerinde pazarcılık ve işportacılık yapan Satılmış NCC markasıyla 2’si Adapazarı’nda birde Düzce’de perakende mağaza açtı. Ayrıca Marmara ve Karadeniz Bölgelerinde toptan çorap ve çamaşır satışı da yapan Cuma Satılmış, Adapazarı’nın 3 katlı en büyük iç giyim mağazasıyla hizmet verirken geniş ürün yelpazesiyle kentin en işlek noktasında ticari yaşamını sürdürmeye devam ediyor.

İşyerlerinde Darendeli hemşehrilerimizi de istihdam eden Cuma Satılmış memleketle olan bağlarının sürekli devam ettiğini bildirerek gazetemiz aracılığıyla selamlarını da gönderdi.

NCC’de çalışan ve mağazada görüntülediğimiz hemşehrimiz Zafer Söylemez’de hemşehrilerimize selamlarını gönderdi. Ahmet Söylemez (Sağır Emmi)’in oğlu olarak 1970 yılında dünyaya gelen Söylemez, pazarcılık yaptıktan sonra 1990 yılında geldiği Adapazarı’nda çalışmaya devam etti.


Anahtar Kelimeler: