23 Nisan Başkanından şaşırtan cevap

23 Nisan Başkanından şaşırtan cevap

23 Nisan Başkanından şaşırtan cevap
Gündem 22.04.2010 14:25:00 2081 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Darende Belediye Başkanlığına getirilen Muhammet Demir, kısa süreli görevi sırasında telefonla arayan TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz’ü şaşırttı.

Olay şu şekilde gelişti:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Darende Belediye Başkanlığına Özel Birgül İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Muhammet Demir temsili olarak görevlendirildi. Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından kapıda karşılanan yeni başkan makamına oturduktan kısa süre sonra masada bulunan cep telefonu çaldı.

Özkan makamda bulunan Demir’den cep telefonuna cevap vermesini istedi. Telefona yanıt veren Muhammet Demir, hoparlörünü de açarak konuşmaları yanında bulunanların dinlemesini sağladı.

23 Nisan başkanı ardından “Ben Muhammet Demir, Darende’nin yeni Belediye Başkanıyım buyurun” dedi. Karşısındaki kişi TBMM İdare Amiri Ö. Faruk Öz olduğunu belirterek İsa Özkan’ı aradığını ancak farklı birisi cevap verince yanlış aramış olabileceğini belirtti. Demir, yeni başkan olarak kendisinin görevlendirildiğini bildirerek Öz’le konuşmaya devam etti.

Aldığı cevap karşısında şaşkınlığa uğrayan Öz, bir süre sonra 23 Nisan başkanıyla görüştüğünü öğrenince, konuşmayı sürdürerek herhangi bir talebi olup olmadığını sordu. 23 Nisan başkanı ilçede devam eden alt yapı hizmetlerinin daha modern ve güzel olması için maddi kaynağa ihtiyaç duyulduğunu ve bu konuda destek beklediklerini bildirdi. Ö. Faruk Öz’de gerekli görüşmeleri yaparak Darende’nin alt yapı hizmetleri için proje ve çalışmalar doğrultusunda destek olacağını bildirdi.

Muhammet Demir daha sonra telefonu Başkan Özkan’a vererek Öz’le görüşmelerini sağladı.

Belediye Başkanı İsa Özkan, temsili görevle Darende’nin yöneticisi olan Demir’e çeşitli hediyeler verdi.


Anahtar Kelimeler: