Unilever diş macunu dağıttı

Unilever diş macunu dağıttı

Unilever diş macunu dağıttı
Sağlık 13.02.2008 14:06:00 8833 0

Unilever firması tarafından Darende’de tüm okullarda eğitim gören öğrencilere temizlik alışkanlığını sevdirmek amacıyla gönderilen diş macunları dağıtıldı.

İlçe merkezi, kasabalar ve köylerdeki 55 okulda öğrenim gören bütün öğrencilere yetecek miktarda temizlik malzemesinin dağıtıldığı öğrenildi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni Mehmet İnce’nin yaptığı görüşmeler sonucunda Unilever İmalat ve Stok Yönetim Sorumlusu olarak çalışan Darendeli Hasan Çelik tarafından ilçede bulunan okullara gönderilen malzemeler, yetkililere teslim edildi.

Gelen yardımlar Darende Milli Eğitim Müdürü Erdem Gülcü tarafından 14 bin 400 öğrenciye dağıtıldı. Gülcü gelen yardımların öğrencilerin dış sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Unilever firmsanıa ve yardımların ilçe gelmesinde katkısı olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni Mehmet İnce’ye teşekkür etti.

Unilever’e ve Hasan Çelik’e gönderdikleri 14 bin 400 diş macunu için teşekkür eden Mehmet İnce; "Gelen malzemelerle çocuklarımıza temizlik alışkanlığını daha güzel anlatarak uygulayabileceğiz" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: