Kırtasiye sektöründe markalar

Kırtasiye sektöründe markalar

Kırtasiye sektöründe markalar
Hemşehriler 4.03.2010 10:21:00 2582 0

Özellikle kırtasiye sektöründe Denizli ve çevresindeki illerin en önemli firmalarından olan hemşehrimiz İbrahim, İsmet, Ayhan ve İsmail Kalkan kardeşlerin aile şirketi Kalkanlar Kırtasiye, yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Aile şirketinde her biri yaptıkları görevlerle el ele vererek güçlerini birleştiren kardeşler başarılarını taçlandırmayı hedefliyor. Otogar yakınındaki 6 katlı 2 bin metrekarelik yeni yerlerinde çalışmalarını sürdüren kardeşler Ege-Akdeniz bölgelerinde servis araçlarıyla toptan dağıtım yaparak Mopak, Faber, Pensan, Rubenis gibi önemli markaların ürünlerini pazarlıyor. İbrahim ve Ayhan Kalkan toptan satış pazarlama işlerini takip ederken, İsmet ve İsmail Kalkan’ da perakende mağazasında çalışmayı sürdürüyor.

32 yılın getirdiği başarı

Darende’nin Karaoğuz Köyü’nden merhum H. Mehmet Kalkan’ın çocukları olan 4 kardeş 32 yıl önce geldikleri Denizli’de bugünkü meslekleri kırtasiyecilikle ticarete başladı. Yıllardır perakende ve toptan ürün satışı yapan kardeşler yaptıkları yeni yatırımla atağa geçerek bölgenin en büyük tedarikçilerinden birisi oldu. Güleryüzleri, insanlar ve müşterileriyle kurdukları sıcak diyaloglar ve ticaretteki başarılarıyla geniş bir çevre edinen ve hizmetleriyle bölgede adından söz ettiren Kalkan kardeşler, toptan ürün ve pazarlama alanında yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Gurbette memleket özlemini yaşayan ve sıla-i rahimi eksik etmeyen Kalkan kardeşler, gazetemiz aracılığıyla bütün hemşehrilerimize selamlarını gönderdi.


Anahtar Kelimeler: