Sonsuzluğun sahibine kavuştular

Sonsuzluğun sahibine kavuştular

Sonsuzluğun sahibine kavuştular
Vefatlar 3.03.2010 21:13:00 6700 0

Misli Barut

Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve (19. Dönem Anavatan Patisi) Malatya Milletvekilliği sırasında Darende’ye çok sayıda hizmetin gelmesini sağlayan Gazi Barut’un annesi, Yusuf Barut’un eşi Misli Barut (95) Ankara’da vefat etmiştir.

Ayşe Duran Şirin

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK) ikinci Başkanı Ahmet Şirin`in amcası Yusuf Şirin`in eşi, Süleyman, Fatma (Ulaştı), Mehmet ve Mahmut Şirin`in anneleri, Gazeteci Mustafa Şirin, Dr. Haluk Şirin, Osman, Ahmet ve Yusuf Ulaştı`nın nineleri Ayşe Duran Şirin (96) Kahramanmaraş`ta vefat etmiştir.

H. Ahmet Erdoğan

Aşağıulupınar Beldesinden işadamları Kemal, İlyas, Mustafa, Bünyamin, İlhami ve Cengiz Erdoğan’ın babaları H. Ahmet Erdoğan İstanbul’da vefat etmiştir.

Fatma İşcen

Baytarbağı Mahallesinden H. Abdullah İşcen’in gelini, Mehmet İşcen’in eşi, Abdurrahman, Şaziye, Bilal, Ayen ve Ayhan İşcen`in annesi Fatma İşcen (56) vefat etmiştir.

Hasan Akpınar

Darende İbrahimpaşa Camisinin imam hatibi, Mehmet Akpınar ile Bekir ve Ramazan Akpınar’ın babası, İsmail, Ömer ve Mustafa Akpınar’ın dedeleri Hasan Akpınar (99) vefat etmiştir.

Hüseyin Akpınar

Karabacak Köyü’nden merhum Mustafa Akpınar’ın oğlu, Mehmet Akpınar’ın babası, Antalya’da ikamet eden işadamı Yusuf Akpınar’ın amcası Hüseyin Akpınar (92) İstanbul’da vefat etmiştir.

Abdulkadir Gül

İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Mustafa Gül’ün oğlu, Mustafa, İbrahim ve Ramazan Gül’ün kardeşleri, Vahap ve Salih Gül’ün babaları, Gül Kebap Salonunun sahibi Hamit ve Mustafa Gül’ün amcası Abdulkadir Gül (72) İstanbul’da vefat etmiştir.

Ümmü Akan

Çukurkaya Köyünden, Durdu Akan`ın eşi, Mustafa, Yakup ve İsmail`in anneleri Ümmü Akan Adana`da vefat etmiştir.

Caribe Atılgan

Sayfiye Mahallesinden merhum Süleyman Atılgan’ın eşi, Refika (Sürenkök), Rıza, Fahri, Zeki ve Ziya Atılgan’ın annesi, Caribe Atılgan vefat etmiştir.

Mehmet Özcan

Sandıkkaya Mahallesinden merhum Taktakoğlu Ömer özcan’ın oğlu, Kani, Mehmet ve Lütfi Özcan’ın babası Emir Mehmet Özcan Adana’da vefat etmiştir.

Bedriye Biçer

Hafız Mehmet Yuvalı ile Gülbahar Kıdık’ın kardeşi. Prof.Dr Ahmet Biçer ile merhum Mehmet Biçer’in yengesi, Kemal Duran, Şeref Ürecin, Mehmet Çelik ve Recep Doğan’ın kayın validesi, Rukiye, Halime, Emine ve Fatma Biçer’in annesi, merhum Mehmet Dursun Biçer’in eşi Bedriye Biçer (74)

Sevim Umay

Adana’da ikamet eden Kazım Başer’in oğlu, Adem Başer’in kayınvalidesi Sevim Umay vefat etmiştir.

Kemal Aksu

Merhum Berber Ali Sungur’un torunu, Mehmet Aksu`nun oğlu, Ahmet ve eski güreş ağası Mehmet Sungur’un halasının oğlu, Nezihe Topalak, Raziye Aksu ve Ali ile Celal Aksu’nun kardeşi, Ayşegül, Aysun ve Ayfer Aksu’nun babası, Hatice Aksu`nun eşi Kemal Aksu (51) Bursa’da vefat etmiştir.

Mehmet Ali Türk

Kaldırım Mahallesinden (Dedelerin) Hafız Ağa’nın oğlu, Mehmet Ali Türk ikamet ettiği İstanbul’da vefat etmiştir.

İsmail Çevik

Müteahhit merhum Emin Çevik’in Adana’da ikamet eden oğlu İsmail Çevik vefat etmiştir.

Halise Cihan

Balaban Beldesi’nden olup Ankara’da ikamet eden Hamit Cihan’ın eşi, Ömer, Zeynep ve Zülal’in anneleri, Melita Elektronik firmasının sahibi Hulusi Yılmaz’ın ablası, Halise Cihan vefat etmiştir.

Tuncer Coşkun

Merhum Gazi Karaağaç’ın damadı, Süreyya Tütüncü, Şaban Algül, merhum Ömer Yuvalı, Mustafa Kavlak ve Enver Yiğit’in bacanağı, Yalçın, Burcu ve Gözde’nin babaları, Fatma Coşkun’un eşi Tuncer Coşkun Ankara’da vefat etmiştir.

Abdurahman Sönmezler

Merhum Kemal Sönmezler ile Pembe Tartar ve Halime Soylu’nun kardeşi. İller Bankası Adana Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler, Dr. Mustafa ile Dr. Abdurahman Sönmezler’in amcası, Fatma, Sadiye, Bedriye ve Zehra ile Nuri Sönmezler’in babası. Hatice Sönmezler Hanımefendinin eşi, Abdurahman Sönmezler (79) Ceyhan’da vefat etmiştir.

İ. Hakkı Söylemez

Darende’nin Mehmet Paşa Mahallesinden, merhum Mehmet Ali Söylemez ile Hatice hanımın oğlu. İşadamları Mehmet, Selahattin ve Cevdet Yuvalı’nın dayısı. Hafız Niyazi Yuvalı Hoca’nın kayınbiraderi, Hatice Yuvalı hanımefendinin kardeşi, terzi Durmuş Gönen’in eniştesi Mustafa, Hatice,  Mehmet ve Ömer Söylemez’in babası, Saadet Söylemez Hanımefendinin eşi, Darende esnaflarından Gül Konfeksiyon’un sahibi, İsmail Hakkı Söylemez (52) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: