Halime Gültekin vefat etti

Halime Gültekin vefat etti

Halime Gültekin vefat etti
Gündem 14.02.2010 14:08:00 4184 0

Uzun süre Petrol Ofisi Genel ve ardından Vakıflar Genel Müdürü olarak görev yapan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Mehmet Gültekin’in annesi Halime Gültekin (88) vefat etti. Kızı Fatma Karaman`ı ziyaret için gittiği Adana’da aniden vefat eden Halime Gültekin’in cenazesi, Darende`de toprağa verildi.

Mehmet Gültekin annesine olan sevgi ve bağlılığını “O bizim her şeyimiz, ailemizin gözbebeği, yetişmemizde en fazla emeği olan varlığımızdı” dedi.

Halime Gültekin’in cenazesi 14 Şubat günü Darende Yusuf ve İbrahim Paşa Camisinde kılınan öğle namazının ardından İbrahimpaşa Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Cenazeye emekli Kurmay Albay Hulusi Atay, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kihtır, Darende İlçe Emniyet Müdürü Sait Tanrıkulu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye iştirak eden Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Ali Öğüten, TDH Malatya İl Başkanı Av. Yusuf Sürücü, TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün taziye mesajı Mehmet Gültekin ve aile üyelerine iletti.

Merhume Halime Gültekin; İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Ahmet Turan Gültekin`in eşi, merhum Nevzat, Mehmet, Fatma, Haki ve Lütfi Gültekin`in annesi, Fahri Karaman`ın kayınvalidesi, merhum Bekir, Mehmet, Ali, Hasan, Ayşe (Benli), Fatma (Yuvalı) ve Şefika (Atay)`ın en küçük kardeşleri ve Hikmet Kihtır`ın halası idi.

Darende`de esnaflık yapan ve bir dönem Anavatan Partisi İlçe Başkanlığı yürüten Lütfi Gültekin`in annesi olan Halime Gültekin`in vefatının ardından çok sayıda hemşehrimiz taziye için ilçeye geldi.


Anahtar Kelimeler: