Hemşehrimiz Vali Kolat geldi

Hemşehrimiz Vali Kolat geldi

Hemşehrimiz Vali Kolat geldi
2.01.2010 15:16:00 1615 0

Sivas Valisi hemşehrimiz Ali Kolat, bir yakınının cenazesi için geldiği Darende`de Kaymakam Murat Uzunparmak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kolat, 10 Aralık günü hükümet konağı önünde Kaymakam Murat Uzunparmak, Belediye Başkan Vekili Veysel Zengi, Emniyet Müdürü Sait Tanrıkulu ve öteki yetkililer tarafından karşılandı. Sivas’a atandıktan sonra çeşitli vesilelerle ilçeye birkaç defa gelen Kolat, bir süre önce Darende’ye tayin olan Kaymakam Uzunparmak’a hayırlı olsun dilekleri ve başarı temennilerini bildirdi. Darende’de kaymakamlık yapmanın mesleki önemini vurgulayan Kolat, ilçenin potansiyelinin tecrübe kazanmadaki etkisinin büyük olduğunu belirtti.

Darende’nin gururu

Kaymakam Uzunparmak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İlçemizin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Sayın Valimizin Sivas gibi ülkemizin gelişmekte olan büyük kentinde yönetici olması gurur verici. Bürokrasideki başarısı, çalışmaları örnek olan değerli büyüğümüzün Darende’den yetişmesi ilçenin ayrıcalıklarından birisidir” dedi. Uzunparmak Vali Kolat’a üzerinde Osmanlı arması olan bir tablo hediye etti.

Ali Kolat, daha sonra Akçadağ ilçesinin Levent Köyü’ndeki akrabasının cenazesine gitti.


Anahtar Kelimeler: