Onları da Hakk´a uğurladık

Onları da Hakk`a uğurladık

Onları da Hakk´a uğurladık
Vefatlar 2.01.2010 15:00:00 5807 0

Hüseyin Özkan

Hacılar Şeyhli’den (Mal Müdürlüğünde çalışan) Mehmet, (Halk Eğitim Merkezi Müdürü) Haşim, Fadime, Ruhi, Seyyid ve Ömer Lütfi Özkan’ın babaları, Muharrem Söylemez’in kayınpederi, Belediye Başkanı İsa Özkan’ın amcazadesi, Ülviye Özkan’ın eşi, emekli Müftülük memuru Hüseyin Özkan (76) vefat etmiştir.

Mecit Sakin

Sandıkkaya Mahallesinden Mali Müşavir Abidin Sakin ve Hüseyin Sakin’in amcasının oğlu, merhum Mehmet Sakin’in oğlu, İsmet, Muharrem, Hatice ve Gülbeyaz’ın ağabeyleri, Zeliha, Semiha, Emine, Ayşegül, Ebru ve Hatice’nin babaları, Mecit Sakin (63) vefat etmiştir.

Sabiha Sevinç

İskenderun’da ikamet eden Cahit Erdemir’in ablası, Şahin Sevinç’in eşi Sabiha Sevinç (76) Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde vefat etmiştir.

Nazife Erdemir

İskenderun’da ikamet eden Cahit Erdemir’in amcasının eşi, Malatya’da esnaflık yapan Hulusi ve Selami Erdemir’in anneleri, merhum Mehmet Ali Erdemir’in eşi, Nazife Erdemir (76) vefat etmiştir.

Saadet Bilgin

Hacıderviş Mahallesinden emekli Cumhuriyet Savcısı Avni Özel’in ablası, merhum Niyazi Bilgin’in eşi, Bolu Hakimi İsmet Bilgin ile Hamiyet, Hülya ve Selda kardeşlerin annesi, Avukat Hacı Önal, Cemal Dinçer ve Metin Ateş’in kayınvalideleri Saadet Bilgin vefat etmiştir.

Kadriye Erdoğan

Merhum (terzi) Mustafa Erdoğan’ın eşi, Niyazi ve Necmettin Erdoğan’ın annesi, Kadriye Erdoğan Adana’da vefat etmiştir.

Ayşe Alıç

Çukurkaya Köyünden Alirıza Alıç’ın eşi Ayşe Alıç Mersin’de vefat etmiştir.

Münire Kocamemik

Yazıköy Köyünden H. Mustafa Kocamemik’in annesi, merhum Abdullah Kocamemik’in eşi, PTT’de çalışan Hikmet Kocamemik’in kayınvalidesi Münire Kocamemik vefat etmiştir.

Hüseyin Kısacık

Gazeteci Raşit Kısacık ile Zahide ve Adnan Kısacık’ın babası, merhume Azet Kısacık’ın eşi, Hüseyin Kısacık (91) Malatya’da vefat etmiştir.

Kenan Karataş

Heyiketeği Mahallesinden merhum Mehmet Karataş ile Hatice ve Raziye Kubat’ın kardeşi, Hidayet Karataş’ın babası, Fikriye Karataş’ın eşi Kenan Karataş (80) vefat etmiştir.

Recep Mum

Gürün Velioğlu Tesislerinin işletmecisi Aziz Mum’un ağabeyi Recep Mum İstanbul’da vefat etmiştir.

İbrahim Delibaş

Sandıkkaya Mahallesinden Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Delibaş ile Darende Belediyesi inşaat teknikeri Ahmet Delibaş’ın babaları emekli Savcılık katibi İbrahim Delibaş vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: