Kasım´da onları Hakk´a uğurladık

Kasım`da onları Hakk`a uğurladık

Kasım´da onları Hakk´a uğurladık
Gündem 5.12.2009 23:17:00 2635 0

Alirıza Ağca

Zaviye Mahallesinden, Kemal, Ümmi, Ganime ve Muazzez Ağca’nın babaları Darende’nin yetiştirdiği mütevazi şahsiyeti ve duruşuyla ‘çınar’ birisi olan Alirıca Ağca (98) vefat etmiştir.

 

Müslüm Penahi Sarı

Darende esnaflarından kuyumcu Adnan Sarı’nın İstanbuk Kapalıçarşı’da aynı mesleği yapan ağabeyi Mustafa Sarı’nın oğlu Müslüm Penahi Sarı (24) vefat etmiştir.

Suzan Özcan

Sandıkkaya Mahallesi Tahtahoğlu ailesinden Mehmet Özcan’ın eşi, Ömer ve Yusuf’un annesi, Aşir oğlu Aşir’in kardeşi Suzan Özcan vefat etmiştir.

 

Yaşar Ortakaya

Hacıderviş Mahallesinden merhum Hasan Ortakaya’nın oğlu, Hafız, Mehmet, Mustafa, Salih Yumni’nin eniştesi, Hüseyin Yumni’nin damadı, Yaşar Ortakaya (50) Osmaniye’de vefat etmiştir.

 

Halime Karcı

Nadir Mahallesinden merhum Mehmet ve Nuriye Kayagil’in kızı, merhum İsmet Kayagil ve Firdevs Kihtır’ın kardeşi, Hacı Hasan, Emin, Mehmet ve Ali Karcı’nın anneleri, Darende İHA Muhabiri İsmet Uğur, Malatya 2. Noteri Mahmut Köndel ve Sebati İnce’nin kayınvalideleri Mahmut Karcı’nın eşi Halime Karcı vefat etmiştir.

 

Saadet Fırat

Mehmetpaşa Mahallesinden İbrahim, Ahmet, Mustafa Fırat’ın annesi, (Piri) Mehmet Fırat’ın eşi Saadet Fırat (80) vefat etmiştir.

 

Raziye Emekli

Heyiketeği Mahallesinden Yusuf Zaloğlu’nun kardeşi Raziye Emekli vefat etmiştir.

 

Refika Tontu

Balaban’lı olup Ankara’da ikamet eden Ahmet Tontu’nun eşi, Mehmet ve Fikret Tontu’nun amcalarının eşi Refika Tontu (78) vefat etmiştir.

 

Abdullah Kaçmaz

Sandıkkaya Mahallesi Hayrolar ailesinden Mehmet Kaçmaz, Fatma Bozkurt ve Saime Helvacı’nın kardeşleri, Ahmet ve Faruk Bozkurt’un dayısı, Hayrullah Kaçmaz’ın babası Abdullah Kaçmaz (82) vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: