Şampiyonları kutladılar

Şampiyonları kutladılar

Şampiyonları kutladılar
3.11.2009 10:02:00 2028 0

17-18 Ekim tarihlerinde Çorum’da düzenlenen ‘I. Hattuşaş Hapkido Türkiye Şampiyonası’nda grup olarak birinci olan Darende Belediyesi takımı ilçeye dönüşte Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Hapkido Türkiye Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve takımın antrenörü olan Halil Kozanoğlu, yarışmada derece alan sporcularla Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak’ı makamında ziyaret etti. Kozanoğlu, sporcuların 12 ilden çok sayıda yarışmacının katıldığı müsabakalarda oldukça iyi bir derece aldığını ve bu başarının artacağına olan inancının tam olduğunu bildirdi. Halil Kozanoğlu Malatya’yı temsilen Darende’den katılan 12 yarışmacıdan 11’inin derece alarak takım halinde birinci olduğunu belirtti.

Mesleki kurs olarak verilecek

Kaymakam Uzunparmak da kabulde Darende adına yarışarak 6 birinci, 3 ikinci ve 2 de üçüncülük alan sporcuları tebrik etti. Uzunparmak; “İlçemizin adını böylesine güzel başarılarla duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir başarı elbette ki ödülsüz bırakılmayacaktır. Zamanlarını spor yaparak kendini geliştirerek geçiren genç kardeşlerimizin olması çok sevindiricidir. Bu spor dalının Darende’de gelişmesi amacıyla gereken desteği sağlayacağız. Ayrıca bir savunma sanatı olan Hapkido’nun emniyet personeline kurs olarak verilmesi ve mesleki anlamda işlerine yarayacak bu beceriyi edinmelerini sağlayacağız” dedi.

Aktivitelerin artması sevindirici

Sporcular daha sonra Belediye Başkanı İsa Özkan’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Özkan Darendeli gençlerin elde ettiği başarının ilçe adına kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sporcuları desteklemek amacıyla ihtiyaçlarına yardımcı olacakları sözünü de veren Özkan, kapalı spor salonunun da faaliyete geçmesiyle ilçedeki bu tür aktivitelerin artmasının sevindirici olduğunu belirtti.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Zeki Akalın’ın da katıldığı ziyaretlerde Kaymakam ve Belediye Başkanına Çorum’dan getirilen çeşitli hediyeler verildi.

Şampiyonaya katılarak derece alan sporcularımız ve kategorileri şu şekilde

Birinciler: Yunus Emre Aydın (+72 kg), Ali Burak Taş (64 kg), Samet Canlı (Minik 72 kg), Ercüment Ege Bilgin (45 kg), Onur Genç (30 kg), Çağatay Kozanoğlu (26 kg). İkinciler: İbrahim Ata (56 kg), Abdulhamid Kaya (40 kg), Zafer Demir (45 kg). Üçüncüler: Mustafa Alkan (64 kg), Fatih Tanrıkulu (45 kg).


Anahtar Kelimeler: