Onları da sonsuzluğun sahibibe uğurladık

Onları da sonsuzluğun sahibibe uğurladık

Onları da sonsuzluğun sahibibe uğurladık
Vefatlar 3.11.2009 09:23:00 5748 0

Hasan Gazi Köse

Bursa’da faaliyet gösteren Köseoğlu Kuruyemiş’in kurucusu ve sahibi, Hasan Gazi Köse 6 Ekim günü vefat etti. Sivas’ta ikamet eden işadamı Ahmet Köse’nin kardeşi, merhum Ömer Köse’nin ağabeyi, işadamları Yavuz ve Yaşar Köse’nin babaları, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın eniştesinin babası olan Hasan Gazi Köse (77) ikamet ettiği Bursa’da vefat etmiştir. Cenazesi çok sayıda hemşehrimizin katılımıyla toprağa verilmiştir.

 

Mevlüt Elibal

Günpınar Köyünden olup Adana’da ikamet eden Kemal, Mustafa, Ahmet, Ramazan ve Zeynep Elibal’ın babaları Mevlüt Elibal (80) yaz tatilini geçirmek için bulunduğu köyünde vefat etti. Çok sayıda işadamı ve seveninin katıldığı cenaze töreninin ardından Günpınar’da toprağa verildi.

 

Düriye Boz

Darende’nin Balaban Beldesinden olup Uşak`ta ikamet eden merhum Hacı İbrahim Boz`un eşi, Muzaffer ve Mesut Boz ile Nermin Çeltik ve Fatma Aroğlan`ın anneleri Düriye Boz (67) 29 Eylül 2009 tarihinde yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat etmiştir.

 

Fatma Kayaş

Gökderen Köyünden Gazi Kayaş’ın eşi, İsmail Özdemir’in kardeşi Fatma Kayaş vefat etmiştir.

 

Alirıza Sarı

Heyiketeği Mahallesinden merhum Bekir Sarı ustanın oğlu, İzmir Karşıyaka Kaymakamı M. Emin Avcı ile H. Hasan, Bilal ve Abdurrahman Avcı’nın dayıları Alirıza Sarı vefat etmiştir.

 

Fatma Hançer

Kılıçbağı Mahallesinden olup Adana’da ikamet eden Kadir Hançer’in eşi, sucu Sabri Hançer’in yengesi Fatma Hançer vefat etmiştir.

 

Mehmet Dönmez

Gökyar Mahallesinden olup Adana’da ikamet eden merhum Dursun Dönmez’in oğlu, merhum Hüseyin Dönmez’in kardeşi Bilal Dönmez’in babası Mehmet Dönmez vefat etmiştir.

 

Ahmet Yıldırım

Günpınar Köyünden olup Adana’da ikamet eden merhum Mustafa Yıldırım’ın oğlu, İbrahim, Bekir, Hamza Yıldırım’ın kardeşleri, Zaimoğlu Tekstil’in kasiyeri Harun Yıldırım’ın babası Ahmet Yıldırım (81) vefat etmiştir.

 

Mehmet Güneş

Karaoğuz Köyünden merhum Cuma Güneş’in oğlu, Rüstem Güneş’in kardeşi, eski muhtar Necati Turgut ve Tiryandafil Kuyumculuk’un sahibi işadamı Cemal Turgut’un halasının oğlu Mehmet Güneş (54) İstanbul’da vefat etmiştir.

 

Ayşe Şeyhzadeoğlu

Zaviye Mahallesi’nden olup Adana’da ikamet eden Necati ve Hayati Şeyhzadeoğlu’nun anneleri Ayşe Şeyhzadeoğlu vefat etmiştir.

 

Ayşe Karakuzu

Darende Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Muharrem Karakuzu ile Havva, Memduh ve İsmail Karakuzu’nun anneleri, Haki Şekerci’nin kayınvalidesi Ayşe Karakuzu (78) Gürün’e bağlı Suçatı Beldesinde vefat etmiştir.

 

Mehmet Emin Demir

Gazetemiz okurlarından K.Maraş’ın Ekinözü ilçesine bağlı Demirlik köyünde yaşayan Fahri Demir’in oğlu Mehmet Emin Demir (23) geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Remziye Emekli

Heyiketeği Mahallesinden Yusuf Zaloğlu`nun kızı Remziye Emekli vefat etmiştir.

 

Refika Tontu

Balaban Beldesinden olup Ankara`da ikamet eden Ahmet Tontu`nun eşi, Mehmet ve Fikret Tontu`nun amcasının hanımı Refika Tontu (78) vefat etmiştir.

 

Evinde ölü bulundu

Darende`de bir şahıs evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre olay, Darende`ye bağlı Ağılbaşı Beldesinde meydana geldi. Evde yalnız yaşayan A.K. (58) isimli şahıs, komşuları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla maktül A.K.`nin kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi maksadıyla Malatya Adli Tıp Kurumu`na sevk edilerek tahkikata başlanıldı.


Anahtar Kelimeler: