Başkan Bursada hemşehrilerimizle buluştu

Başkan Bursada hemşehrilerimizle buluştu

Başkan Bursada hemşehrilerimizle buluştu
15.10.2009 14:58:00 2302 0

Bursa’daki hemşehrilerimiz iftar yemeğinde bir araya geldi. Bursa Darendeliler Derneğinin düzenlediği iftara Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Bursa Darendeliler Derneği Başkanı Mahmut Kaya birlik ve beraberliği sağlayan Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diledi. İftar davetlerine katılanlara özellikle Darende’den gelen Belediye Başkanı İsa Özkan’a teşekkür eden Kaya; “Bizler gurbette bulunanlar olarak hep memleketimizin özlemini çekiyoruz. Bazen yılda, bazen de birkaç yılda bir giderek bu özlemimizi gideriyoruz. Ancak yaşadığımız yerlerdeki hemşehrilerimizle derneğimiz aracılığıyla beraber olma şansını yakalamış durumdayız. Derneğimiz hemşehrilerimizin sadece bir araya geldiği bir yer değil, Darende’ye katma değer sağlayabilecek düşünce ve projelerin oluşmasından sosyal dayanışma ve hemşehriler arası birliğe varıncaya dek birçok amacı kapsayan bir kurumdur” dedi.

Elimiz taşın altında

Belediye Başkanı İsa Özkan da Bursa’daki hemşehrilerimizle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hizmet için elimiz taşın altındadır. Gurbette bulunan, Darende’yi seven ve özleyenlerin de desteğini alarak ilçemizi daha iyi, daha güzel bir konuma kavuşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Darende’den işadamı Hüsamettin Ateş ile Hulusi Efendi Vakfı Bursa Temsilcisi Hulusi Erkuş’un da iştirak ettiği iftarda bir araya gelen hemşehrilerimiz birbirleriyle özlem gidererek sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: