Komşu ilçeden ziyaret

Komşu ilçeden ziyaret

Komşu ilçeden ziyaret
15.10.2009 14:39:00 1270 0

Manisa’nın Gördes ilçesine atanan Gürün Kaymakamı Davut Gül, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’a veda ziyaretinde bulundu. 3 yıl görev yaptığı Gürün’den Gördes’e atanan Davut Gül, Darende Belediye Başkanına yaptığı veda ziyaretinde komşu ilçede görev yapan bir kamu görevlisi olarak gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

İsa Özkan’a yaptığı ziyarette konuşan Davut Gül, komşu olan Darende ve Gürün’ün yapılarıyla insanlarının birbirine benzediğini ve iki ilçe arasında güzel bir diyalog olduğunu söyledi.

Güzel hizmetler yapıldı

Başkan Özkan’da Davut Gül’e gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederek; “İçişleri Bakanlığı tarafından 2009 yılında Yılın Kaymakamı seçilmeniz bir komşunuz olarak bizleri de onurlandırdı. Şahsınızın gayretleri ile Gürün’e güzel hizmetler yapıldı. Darende ve Gürün il merkezlerine uzak olan ve birbiriyle çok yakın ilişikleri olan iki ilçedir, insanları da, kültürleri de benzerlik göstermektedir” dedi.

İsa Özkan bundan sonraki yaşamında başarı dilediği Kaymakam Gül’e Mevlana’nın Yedi Nasihatı’nı takdim ederken Davut Gül’de Özkan’a Gürün Kültür Envanteri adlı eserden hediye etti.


Anahtar Kelimeler: