Onlar aramızdan ayrıldı

Onlar aramızdan ayrıldı

Onlar aramızdan ayrıldı
Vefatlar 4.09.2009 17:31:00 6775 0

VEFATLAR

Sebahat Korkutan

Hacılar Şeyhli Mahallesinden Hanım Akbaş, Züleyha ve merhum Bekir Dölek’in kardeşleri Ahmet ve Selahattin Korkutan’ın annesi, Bahattin Korkutan’ın eşi Sebahat Korkutan (62) vefat etmiştir.

 

Abdullah İlhan

Hacıderviş Mahallesinden merhum Mustafa İlhan’ın oğlu, Ahmet ve Adnan İlhan’ın amcazadeleri Kamil İlhan ve Hatice Atay’ın kardeşleri, Saadet İlhan’ın eşi Abdullah İlhan (76) vefat etmiştir.

 

Hamidiye Emekli

Hacılar Sıragoz Mahallesinden Ayten, Hasan Gazi Emekli’nin annesi Bahri Emekli’nin eşi Hamidiye Emekli (74) vefat etmiştir.

 

Kılıç Altun

Çaybaşı Köyünden olup Ankara’da ikamet eden Abuzer Altun’un oğlu, Remzi Altun’un ağabeyi Kılıç Altun vefat etmiştir.

 

Ümmi Yavuz

Yazıköy Köyünden Mikdat Karcı’nın kardeşi, Naciye Aktaş’ın kardeşi, Yakup, Muharrem, Necat, İmdat Yavuz’un anneleri, merhum Mustafa Yavuz’un eşi Ümmi Yavuz vefat etmiştir.

 

Mehmet Kopan

Hacılar Mahallesinden olup Çorum’un Sungurlu ilçesinde ikamet eden Mehmet Kopan vefat etmiştir.

 

Yusuf Özkan

Karaoğuz Köyü Muhtarı Beşir Özkan’ın babası Yusuf Özkan (80) vefat etmiştir.

 

Tacettin Güzel

Adana’da ikamet eden işadamı Vehbi Güzel’in yeğeni, DASEV Başkanı Nazım Turgut’un damadı, emekli Hakim Tacettin Güzel vefat etti. Güzel’in cenazesine Adana Valisi İlhan Atış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Seyhan, Sarıçam, Çukurova Belediye Başkanları ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

 

Emine İnci

Yavuzlar Köyünden İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci ve Nizamettin, Mustafa, Feyzi ve Abdullah İnci kardeşlerin annesi merhum Ali Osman İnci’nin eşi, Emine İnci (89) vefat etmiştir.

 

Gülbeyaz Büyükkıdık 

Darende’nin Kaldırım Mahallesinden olup Adana’da ikamet eden merhum İnam Kamil ile Hasan, Hamit ve Yusuf Atay’ın kardeşleri, Hacer Büyükkıdık ve Fatma Alan’ın annesi Yüksel Büyükkıdık’ın eşi Gülbeyaz Büyükkıdık  (74) vefat etmiştir.

 

Türkan Yolaç

Darendeli Katıtaş ailesinden merhum Vali Kemal Katıtaş’ın yeğeni, Yusuf Atay’ın yeğeni, Esra, Ağca, ve Hikmet Yolaç’ın annesi, Ahmet Yolaç’ın eşi Türkan Yolaç Adana’da vefat etmiştir.

 

Elif Yıldırım

Kaynak Köyünden Mustafa Yıldırım’ın eşi, merhum Hasan Hüseyin ve Mehmet Yıldırım’ın kardeşi, Ali, Hanifi, Salih ve Veteriner Hekim Halit Yıldırım’ın annesi Elif Yıldırım (77) vefat etmiştir.

 

Feriha Buyurgan

Sayfiye Mahallesinden Ziya Atılgan ve Mevlüt Yüksel’in kayınvalidesi, Sezai ve Süleyman Buyurgan’ın annesi, Hamdi Buyurgan’ın eşi Feriha Buyurgan (80) vefat etmiştir.

 

Hatice Ormancı

Kaldırım Mahallesinden Talip Korkmaz, Mehmet Karcı, Mustafa Kalıpçıoğlu, Mehmet Özkalaycı’nın kayınvalideleri Zafer, Adnan, Fatih, Mehmet ve İbrahim ile Şehit Hakan Ormancı’nın anneleri merhum Yusuf Ormancı’nın eşi Hatice Ormancı (76) vefat etmiştir.

 

Mercan Karagülle

Ayvalı Beldesinden Mehmet Özdemir’in kardeşi, Seydi Şahin ile Darende Kızılay Derneği Başkanı Tahsin Şahin’in kayınvalidesi Aynur, Fadime, Yılmaz, Osman Bülent, Deniz ve Avni Karagülle’nin annesi, Hakan Karagülle’nin eşi Mercan Karagülle (70) Mersin’de vefat etmiştir.

 

Mustafa Alpaslan

İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Demirci Gazi Alpaslan’ın oğlu, merhum Hasan Alpaslan ve Bahri, Burhan, Behiç Alpaslan’ın kardeşleri, Ulaş Alpaslan’ın babası, Sevim Alpaslan’ın eşi Mustafa Alpaslan (48) Bursa’da vefat etmiştir.

 

Zeliha Taşkıran

Beybağı Mahallesinden merhum Hasan Efe’nin kızı, Gülbahar Güneyli, Kadriye Erdoğan ve Mikdat Yahşi’nin kardeşi, Nejla Kul, Ayşe Bilici, Zeynep, İbrahim ve Nuh Taşkıran’ın annesi merhum Ahmet Taşkıran’ın eşi Zeliha Taşkıran (70) Adana’da vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: