Eski başkan vefat etti

Eski başkan vefat etti

Eski başkan vefat etti
Vefatlar 4.09.2009 17:24:00 4509 0

Yenice Beldesinin eski Belediye Başkanlarından Mustafa Eser (79) vefat etti. Eski Başkan’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

Yenice Beldesinde 17 yıl muhtarlığın ardından 1 dönem de Belediye Başkanlığı yapan, Mustafa Eser yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle 21 Ağustos günü vefat etti. Eski Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Eser ile Hulusi, Osman ve Yusuf Eser’in babaları Mustafa Eser’in cenazesi 22 Ağustos günü Yenice’de kılınan namazın ardından toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede bir konuşma yapan Dr. Süleyman Eser, ömrünü memlekete ve insanlara hizmetle geçiren, sofrası, gönlü herkese açık olan babasının vefatından önce bütün dostlarına haklarını helal ettiğini, dostlarından da helallik beklediğini bildirdi. Süleyman Eser’in sözlerine cemaat hep bir ağızdan “Allah rahmet eylesin” ve “Helal olsun” dedi.

Mustafa Eser’in cenazesine Darende ve çevre beldelerin çok sayıda eski ve yeni Belediye Başkanı da katıldı. Sokaklara sığmayacak derecede kalabalık olan cenazenin ardından katılan binlerce kişi Eser’in yakınlarına taziye verdi.


Anahtar Kelimeler: