Ercan Sunay Diyarbakıra atandı

Ercan Sunay Diyarbakıra atandı

Ercan Sunay Diyarbakıra atandı
4.09.2009 17:00:00 2487 0

Darende’de 2005 yılından beri Mal Müdürlüğü yapan Ercan Sunay, memleketi olan Diyarbakır’a Kurumlar Saymanlık Müdürü olarak atandı.

4 yıl görev yaptığı ilçede veda ziyaretlerinde bulunan Sunay yaptığı açıklamada; “Darende’yi çok sevdim, burada güzel günlerim geçti, ayrılacağım için üzgünüm” dedi.

Ercan Sunay resmi kurumlar, esnaflar ve vatandaşlara veda ziyaretinde bulundu. Darende’de güzel dostluklar kurduğunu ve hoş bir çalışma ortamında görev yaptığını söyleyen Sunay, memleketinde görev yapacak olsa da çok sevdiği ilçeden ayrılmanın hüznünü yaşadığını ifade etti.

Ercan Sunay; “Anadolu’daki sayılı ilçelerden birisi olan Darende’de memuriyetim nedeniyle bulunmaktan son derece mutlu oldum. Güzel insanların yaşadığı bu şehirde unutulmaz dostluklar kurdum, geride hoş bir sada ile anacağım hatıralarım kaldı. Her ne kadar kendi memleketime atansam da buradaki günleri unutmam mümkün değil. Kültürel yapısı, manevi değerleri ve sahip olduğu eşsiz güzelliklerle Darende’yi hep özleyeceğim” dedi.

Sunay ayrıca görev yaptığı süre içerisinde vatandaşlarla güzel diyalog kurarak hizmet üretmeye çalıştığını kaydetti. Ercan Sunay 18 Ağustos’ta Darende’den ayrıldı. Sunay ayrıca Darende Haber’e abone olarak ilçemizle olan bağını koparmayarak gelişmeleri merakla izleyeceğini bildirdi.

Özgeçmişi

1968 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Ercan Sunay, 2002 yılında Mardin’in Savur ilçesinde başladığı görevine 2005 yılında atandığı Darende’de devam etti. Müdür Yardımcısı olarak Darende’ye atanan ve bir süre vekaletle görevini yürüten Sunay daha sonra aynı göreve asaleten terfi etmişti.


Anahtar Kelimeler: