Şampiyonlar yine Birgül´den

Şampiyonlar yine Birgül`den

Şampiyonlar yine Birgül´den
Eğitim 15.08.2009 19:07:00 3458 0

Birgül geleneği bozmadı, SBS ve ÖSS’de Darende birinciliklerini aldı.

Birgül Dershanesi Kurucu Müdürü Şevki Doğanay ÖSS ve SBS’de sonuçların kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Öğrencilerimiz verilen emeğin ve duyulan güvenin hakkını verdiler" dedi. Doğanay, ÖSS öğrencilerinden Mustafa Ecevit’in Sayısal 1’den 351 puan ve Sayısal 2’den 346 puanla, Darende birincisi olduğunu, SBS’de de Serhat Erdoğan’ın 494 puanla Darende birincisi olarak Ankara Fen Lisesini kazandığını bildirdi.

Başarı güvenin eseri

Şevki Doğanay; "Öğretmenlerimize verdikleri emekten, velilerimize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin elde ettikleri başarıları şu şekildedir; ÖSS öğrencilerimizden Mustafa Ecevit Sayısal 1’den 351 puan ve Sayısal 2’den 346 puanla Darende birincisi, Nesli Şüheda Yükseler Eşit Ağırlık 2’den 330 puan alarak Darende birincisi, Ek puanlı Sözel 1 de ise öğrencimiz Ayşe Şahin 359 puan alarak Darende birincisi oldu.  Sözel 1 Darende ikincisi Elif Kalay 338 puan alırken, Sözel 2’den 318 puanla Mustafa Akpınar Darende üçüncüsü oldu" dedi.

İlk sıralar Birgül’ün

ÖSS de olduğu gibi SBS’de de birinciler Birgül’den çıktığını kaydeden Doğanay; "İlköğretim öğrencilerinden Serhat Erdoğan aldığı 494 puanla Darende birincisi olarak Ankara Fen Lisesini kazandı. Darende ikincisi olan öğrencimiz Ömer Faruk Yıldırım 482 puan alarak Malatya Fen Lisesini, Darende üçüncüsü olan öğrencimiz Bekir Oruç da 474 puan alarak K.Maraş Süleyman Demirel Fen Lisesini kazandı" diye konuştu.

Yeni binada daha etkin eğitim

Başarılarıyla adından söz ettiren Birgül Dershanesinin yaptığı yeniliklerle hizmetine devam edeceğini belirten Şevki Doğanay; "Somuncu Baba Bulvarı’nda hizmet verecek olan Dershanemizin yeni binasında bilgisayar ve projeksiyon destekli modern sınıflarıyla, kantini ve dinlenme salonluyla birebir ve etkin rehberlik hizmetleriyle çok daha kaliteli eğitim sunmayı amaçlıyoruz. Başarılı ve zeki çocuklarımızı geleceğe daha güzel bir biçimde hazırlayacağız. Ayrıca Balaban, Ulupınar, Hisarcık, Hisarkale, Karabayır, Gökderen ve çevresine ücretsiz servis imkânı sağlanacaktır" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: