Darendesporda yönetim değişti

Darendesporda yönetim değişti

Darendesporda yönetim değişti
15.08.2009 15:51:00 1909 0

Darendespor Klübü yeni yönetimini belirlendi. Tek liste ile gidilen seçimde Fatih Kumtepe Başkanlığındaki yeni yönetim göreve geldi.

Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, bazı esnaflar ve sporseverler katıldı.

Fatih Kumtepe yaptığı ilk açıklamada yeni oluşum ve sportif aktivitelere imza atacaklarını söyledi. Kumtepe Darende’deki spor kompleksinden maksimum düzeyde yararlanmak için voleybol, güreş gibi spor faaliyetlerine hız vereceklerini ifade ederek; “Spor Klübü olarak yıllardır geleneksel olarak yapılan Zengibar Güreşleriyle ilgili bir dizi çalışma başlatacağız. Güreşlerin organizasyonuna gereken desteği verip, ilçemizden de güreşçi yetişmesi amacıyla geleceğe yönelik çalışmaların startını vereceğiz. Klüp olarak Voleybolla Zeki Akalın’ı, Güreşle Doğan Meydan’ı Futbolla da Bülent Zontul’u sorumlu belirledik. İsmi geçen spor aktivitelerini bu arkadaşlarımız yönlendirecektir” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Özkan ise yeni yönetime güvendiklerini vurgulayarak Darendespor başta olmak üzere ilçemizde sportif aktivitelerde ciddi bir atılım olacağına inandığını kaydetti. İmkanları değerlendirerek vatandaşların sportif aktivitelerine katkı sağlamaya çalışacaklarını bildiren Özkan; “14, 15, 16 Ağustos tarihlerinde Kaymakamlık, Belediye ve Spor Klübü olarak ortaklaşa geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivalini düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımız ve hemşehrilerimizin desteğiyle görkemli bir şölen halinde bu geleneksel etkinliğimizi de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Darendespor Yönetim Kurulu

Fatih Kumtepe (Başkan), Duran Kubat (Bşk Yrd), Mehmet Karcı (Sayman), Şinasi Ulu (Sekreter), Üyeler: Bülent Zontul, Doğan Meydan, Zeki Akalın, Bülent Cevher, Muharrem Kumtepe, Suat Güneş, Fethullah Özkan, Yalçın Kahraman, Gazi Tekin, Vural Özkan


Anahtar Kelimeler: