Aramızdan ayrılanlar

Aramızdan ayrılanlar

Aramızdan ayrılanlar
Vefatlar 21.07.2009 09:17:00 6089 0

Mehmet Şermik

Yavuzlar Köyü’nden merhum Mustafa Şermik’in oğlu, Hasan ve Ha-cı Şermik’in ağabeyleri, Harun ve Cuma’nın babaları Mehmet Şermik (46) vefat etmiştir.

 

Lütfiye Çalık

Sungur Mahallesi’nden merhum H. Mehmet Çalık’ın eşi, Darende Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık ile Hanım (Özdoğru), H. Mustafa, Nejla (Atsız), Tuncer, Yusuf, Halime (Buyurgan) kardeşlerin annesi Lütfiye Çalık (79) vefat etmiştir.

 

Ali Kılıçer

Balaban Şeyhli Mahallesi’nden Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’in amcasının oğlu, Halil Kılıçer’in oğlu, Necati, Abdullah, Yaşar ve Kadir Kılıçer’in kardeşleri Ali Kılıçer (45) vefat etmiştir.

 

Adem Tatar

Ilıca Beldesi’nden Şeyho Tatar’ın oğlu, Hulusi ve Cuma Tatar’ın kardeşleri Adem Tatar vefat etmiştir.

 

Hatice Akbalaban

Balaban Ağalı Mahallesi’nden merhum Köşker Mehmet Akbalaban’ın eşi, Mevlüt Akba-laban’ın annesi, SGK Darende İlçe Müdürü Harun Akbalaban’ın babaannesi Hatice Akbalaban (82) vefat etmiştir.

 

Ayşe Fatma Şen

Balaban Beldesi’nden merhum Halil Öbay’ın kızı, (Camcı) Mehmet Şen’in eşi, Ali Murat ve Müberra’nın anneleri Ayşe Fatma Şen Sivas’ta vefat etmiştir.

 

Hanifi Selimli

Gürün’ün Suçatı Beldesi’nden olup İskenderun Payas’ta ticaret yapan Darende’nin gönül dostları H. Hasan, Hakkı, Hulusi, Mehmet, Haki, Hüsnü, Yusuf ve Sadrettin Selimli’nin babaları, Hanifi Selimli ikamet ettiği Darende’de vefat etmiştir.

 

Mehmet Emin Evrensel

Günpınar Köyü’nden Mehmet Emin Evrensel vefat etmiştir.

 

Ş.Hamit Zontul

Darende’nin Heyiketeği Mahallesinden Sivas’ta ikamet eden Ş. Hamit Zontul vefat etmiştir.

 

Fadime Öğülmüş

Darende’nin Kaldırım Mahallesi’nden Ebilağalar’dan merhum İsmail Öğülmüş’ün eşi, Necati, Mehmet ve Sevim ve Nimet’in anneleri Fadime Öğülmüş Adana’da vefat etmiştir.

 

Ahmet Özer

Ilıca Beldesi İstiklal Mahallesi’nden Hasan Özer’in oğlu, Mustafa, İbrahim, Ramazan, Hasan, Mehmet ve Hakkı’nın kardeşleri Ahmet Özer (40) vefat etmiştir.

 

Mehmet Uğur

Hacıderviş Mahallesi’nden Kasapbaşı ailesinden merhum Kerim Uğur’un oğlu, eski TBMM çalışanı Arif Uğur ile İhsan ve İrfan Uğur’un kardeşleri Mehmet Uğur vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: