Belediyeye önemli ziyaret

Belediyeye önemli ziyaret

Belediyeye önemli ziyaret
Gündem 9.05.2009 18:40:00 2518 0

“Birlik, kuvveti, kuvvet hizmeti getirir”

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş, Darende Belediye Başkanlığı’na seçilen İsa Özkan ve Belediye Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan H. Hamidettin Ateş, birlik ve beraberlik içerisinde Darende’ye en güzel hizmetlerin kazandırılması için çalışıldığında güzel sonuçlar alınacağını söyledi. Ateş, “Birlik, kuvveti, kuvvet hizmeti getirir” diyerek, herhangi bir ayrım yapılmaksızın herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini kaydetti.

H. Hamidettin Ateş Belediye’ye gelişinde Başkan İsa Özkan ve tüm belediye meclis üyelerince kapıda karşılandı. Hayırlı olsun hediyesi olarak semaver getiren Ateş, tüm seçilenleri tebrik etti.

Göğsümüz kabarıyor

Belediye Başkanı İsa Özkan ziyaret sırasında Hulûsi Efendi Vakfı’nın Darende için büyük bir nimet olduğunu belirterek, “Örnek çalışmalar yapan vakfımız hizmetleriyle göğsümüzü kabartmaktadır. Darende’ye yapılan her çalışma ve hizmette vakıf öncülük ederek ilçemize büyük değerler katmıştır. Darende için hazırlanan projeler vakfın referansıyla ilgili bakanlıklar ve bürokraside yüksek ilgiyle karşılanmış, onayları, ödenekleri hemen verilmiştir. Dolayısıyla bizlere düşen vakfımıza sahip çıkmak, destek olmak ve çalışmalarımızda onları öncü ederek Darende’mizin daha fazla kazanmasını sağlamaktır” dedi.

Başkan İsa Özkan ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten H. Hamidettin Ateş de vakfın insanlığa her alanda hizmet ettiğini ve yerel yönetimlerin çalışmalarına da katkı sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Çalışana destek olmalı

Ateş konuşmasında, “Vakıf olarak, Darende’ye yapılacak her faydalı ve hayırlı hizmette, insanlarımızın istifade edeceği, huzurlu, müreffeh bir ortamda yaşamaları, çalışmaları ve kazanmaları amacıyla hazırlanan projelere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir karşılık beklemeksizin destek olmaya devam edeceğiz. Somuncu Baba’nın, Hulûsi Efendi’nin insanlığa hizmet düsturlarını genişleterek yaymaya devam ediyoruz, dolayısıyla Darende için her hizmette öncü olmaya, katkı sunmaya hazırız. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun, herkes milletimizin ortak paydalarını düşünerek hareket etsin. Darende’nin gelişip güzelleşmesi, cazibe merkezi olmak için ilerlediği yolda bizde üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Birlik kuvveti, kuvvet hizmeti getirir düşüncesini hiç kimse aklından çıkarmadan çalışırsa, neticede güzelliklerin ortaya çıktığı görülecektir” diye konuştu.

Belediye Meclis Üyeleri de parti ayrımı yapmadan beraberce hizmet odaklı olarak çalışmaya başladıklarını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: