Darendede Kutlu Doğum konseri

Darendede Kutlu Doğum konseri

Darendede Kutlu Doğum konseri
Gündem 9.05.2009 18:17:00 1649 0

Darende’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara yönelik ezgi ve ilahilerin okunduğu bir konser düzenlendi. Darende Esnaf Kefâlet Konferans Salonunda 18 Nisan 2009 günü düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Darende Müftülüğünce organize edilen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Dr. Nurdoğan Türk: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen, açtığı aydınlık yoldan sonsuza kadar yürüyecek olan insanlara örnek bir lider olan Hz. Muhammed’i her haliyle kendimize örnek almalı ve yaşantımızda tatbik etmeliyiz. Peygamber Efendimizi anmak amacıyla düzenlediğimiz programlardan birisi de onu anlatan güzel ezgi ve ilahilerin dile getirildiği bu programdır. Önemli olan O’nu anmak, unutmamak ve gönüllere nakşetmektir. Umarım bu program vesilesiyle bir araya gelen sizler de bunu yaşarsınız” dedi.

Grup DEM vatandaşların unutamayacağı bir konser verdi. Ezgi ve ilahilerle kendilerini dinlemeye gelenlere duygu ve coşkunun bir arada olduğu konser veren grup dakikalarca alkışlandı.


Anahtar Kelimeler: