Polis eşleri Darendede buluştu

Polis eşleri Darendede buluştu

Polis eşleri Darendede buluştu
Gündem 9.05.2009 17:58:00 1767 0

Malatya Emniyet Müdürlüğü Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği tarafından Darende’ye bir gezi düzenlendi. Gezinin ardından polis çocuklarının eğitimlerine katkı sağalama amacıyla düzenlenen çay partisinde yardım toplandı.

Darende`de 19 Nisan 2009 günü düzenlenen programa, Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya`nın eşi Türkan Kahya, emniyet müdür yardımcılarının eşleri ve 35 kişilik bir grup katıldı.

Emniyet Müdürlüğü Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkan Kahya, yaptığı açıklamada, "Amacımız meslektaşlarımızın okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamaktır. Bu çay partisini Darende ilçesinde düzenledik. Programımıza yardımcı olan Darende Belediye Başkanının eşi Ayşe Fatma Özkan`a, Cumhuriyet Savcılarımıza ve Darendeli bayanlara teşekkür ederiz" dedi.

Türkan Kahya, bu tür çay partilerini daha sık düzenleyerek daha fazla emniyet mensuplarının çocuklarına burs imkanı sağlamak amacında olduklarını söyledi.

Türkan Kahya, Darende ilçe emniyet müdürünün eşi Vahide Tanrıkulu`ya plaket sunarak bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçede, Somuncu Baba Külliyesi, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu ve Hasan Gazi Türbesi Şehitliği`ni gezen grup, daha sonra ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: