Koltuğu erken kaptırdı

Koltuğu erken kaptırdı

Koltuğu erken kaptırdı
Eğitim 9.05.2009 17:57:00 4323 0

Darende’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Belediye Başkanlığı görevini 13 yaşındaki Yenice İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Fevzi Coşkun devraldı. Geçici süre ile görevi devreden Belediye Başkanı İsa Özkan “koltuğu erken kaptırdık” esprisini yaptı.

İsa Özkan, Fevzi Coşkun adlı öğrenciye Belediye Başkanlığını devrederken herkese adil davranması, akılcı hizmetler geleceğe yönelik çalışmalar yapmasını nasihat etti. Yeni başkana görevi devrettikten sonra Özkan: “Seçileli bir ay bile olmamıştı, koltuğu erken kaptırdık” diye espri yaptı.

Okuluna bank gönderdi

Temsili Belediye Başkanı makamında yaptığı açıklamada gelecek nesillerin rahat ve huzurlu ortamlarda yetişmesi amacıyla büyüklerin gayret etmesi gerektiğini kaydetti. Her yıl belli zamanlarda öğrencilerin tarihi ve turistik mekânlara, görülmesi gereken önemli şehirlere götürülmesi gerektiğinin altını çizen Coşkun ayrıca: “Başkan olarak öğrenim gördüğüm Yenice İlköğretim Okulu’nun bahçesine arkadaşlarımın oturması için bank ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacaktır” diyerek, Fen İşleri Müdürünü çağırıp talimatını bildirdi.

Belediye Başkanı İsa Özkan 23 Nisan başkanına çeyrek altın hediye ederken Belediye Meclis Üyesi Veysel Zengi’de bir kitap hediye etti.


Anahtar Kelimeler: